Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
Hej szefowie, Mistrzostwa Świata OSM wracają z jego edycją w 2017 roku!
Jeżeli dostaliście od nas zaproszenie do udziału w Mistrzostwach Świata OSM 2017, to macie zagwarantowany w nim udział! Jeśli wcześniej tego nie słyszeliście, jest to oficjalny turniej OSM, w którym najlepsi menedżerowie OSM w okresie pomiędzy 1. grudnia 2016, a 31. maja 2017 rywalizowali o zdobycie jak najwięcej punktów menadżerskich, aby zostać zaproszonym do gry wśród najlepszych menedżerów OSM.
W pierwszej rundzie: 192 menedżerów zagra w 16 ligach. Najlepsi 3 menadżerzy z każdej ligi trafią do drugiej rundy: 4 ligi z 12 drużynami. Potem najlepsi 3 z każdej ligi, trafią do finału.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to 1 runda rozpocznie się 28 czerwca 2017.
Aby dołączyć do rywalizacji o MŚ OSM 2017, w dniu 27 czerwca potrzebujecie darmowego konta dla swojego klubu, inaczej nie będziesz mógł wziąć w nim udziału.
Macie czas do najbliższego piątku, 23 czerwca br, do godziny 18:00 serwerowego czasu, aby zaakceptować lub odrzucić nasze zaproszenie. Brak odpowiedzi= brak udziału w turnieju!
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o tym konkursie, możesz poprosić o odpowiedź organizatora: @Markez17, zapytać w tym wątku lub na naszym dedykowanym temacie temu eventowi OSM na forum, w wersji angielskiej
OSM WC 2017 Edition -
-
W dniach: 19 czerwiec (poniedziałek) i 20 czerwiec (wtorek) będą rozsyłane zaproszenia do udziału w najważniejszych dla każdego menadżera OSM zdarzeniu w tej grze: Mistrzostw Świata OSM:thumbsup_tone1:.
Zapraszam do dyskusji i chwalenia się swoimi zaproszenia oraz liczymy na relację naszych mistrzów w drodze do Wielkiego Finału w 2017 roku! Bo że niektórzy z naszych polskich menadżerów awansują do finałowej rozgrywki - tego jestem pewien :ok_hand_tone1:. Prezentujemy wysoki światowy poziom i on z roku na rok wzrasta. Mamy coraz więcej światowej klasy menadżerów. Czas to udowodnić całemu światu. Dlaczego nie w tych mistrzostwach? :clap_tone1: -
Zaproszenie przyjęte. Zatem melduję się w Mistrzostwach świata po raz trzeci z rzędu. Po dwóch półfinałach cel w tym roku jest jeden - awans do finału!
Kurde, pare lat temu zazdrosciłem chłopakom gry w MŚ, myślałem, że mi nigdy się nie uda, że tylko elita jest tam wpuszczana. A tu prosze... trzeci występ. Super uczucie jak na zwykłą gierkę internetową.
-
@Michal_ACM @Przemek-Kaszti Gratuluję wam udziału w Mistrzostwach Świata 2017. Dla mnie to pierwsze Mistrzostwa Świata i jedno z marzeń w OSM
-
@Rusewicz said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
wiadomo jaki byl prog punktowy?
Niestety na razie wiem tylko o tym kto się pochwalił. W zaproszeniu nic nie pisało o progu punktowym. Zagra tam 192 menadżerów z całego świata. Pewnie się dowiemy w tym tygodniu ile było trzeba mieć punktów żeby wziąć udział w MŚ 2017.
-
@Damiś27 Gwarantuje, że każdy kolejny udział smakuje dokładnie tak samo jak pierwszy. Dla mnie to esencja tej gry. Coś na co czekam co roku i coś dlaczego jeszcze chce mi się w to grać. Mój największy cel w tej grze. Jest to jedyny oficjalny turniej OSM. Reszta turniejów to tylko prywatne inicjatywy graczy.
-
@Michal_ACM said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
to esencja tej gry
Rzeczywiście, masz rację, to esencja tej gry, cała reszta włącznie z "dominacją i bitwami" to dodatki do gry, żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Nie wszyscy chcą/mogą czy czy mają mozliwość zagrać w Mistrzostwa Świata OSM :thumbsup_tone1:.
-
Melduję się w Mistrzostwach Świata OSM 2017
-
@Byku-Duma-Warmii Gratulacje! :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF
Dziękuje Jurku :slight_smile:. -
Dla przypomnienia nasze ręczne liczenie punktów w kwalifikacjach żeby wiedzieć jak to wygląda z progami punktowymi w tym roku:
@mihau1878 said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:Końcowa tabela "Kwalifikacji do Mistrzostw Świata OSM 2017"
Najlepszy wynik w okresie 01.12.2016-31.05.217 uzbierał @Wojtyn84, który jako jedyny przekroczył 40.000 punktów, uzyskując 41.715. Minimalnie gorzej punktował @Przemek-Kaszti zdobywając 38.571. Na 3 miejscu zakończył "zabawę" @Damiś27 z wynikiem 33.729. Tuż za podium znalazł się @Michal_ACM (33.645) ze stratą 81 punktów do 3 pozycji i @Byku-Duma-Warmii(33.577) uzyskując 152 punkty mniej niż @Damiś27.
Teraz czekamy na oficjalne światowe wyniki kwalifikacji do turnieju, jeśli znajdziecie się w gronie 192 graczy zakwalifikowanych do "Mundialu" i dostaniecie zaproszenia napiszcie w tym temacie -
@Dovco_HandF no własnie próbowałem to wkleić ale nie mogę w ogóle na forum załadować drugiej strony z tematami...wiedziałem że w Naszej ekipie jest jeszcze Wojtyn zobaczymy czy stb sie załapał
-
@Przemek-Kaszti Myślę, że próg będzie w okolicach 24 000 punktów +/- 2 000...
-
@Rusewicz trzymamy kciuki ! Im nas więcej tym lepiej myślę że próg będzie niższy niżw latach ubiegłych , całkiem inaczej się teraz punktuje w ligach