LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
Świetny mecz Legii dla zgromadzonej publiczności - mogli odpuścić i najmniejszym wysiłkiem awansować :clap_tone1:.
-
Druga runda kwalifikacyjna:
-
Podsumowanie Ligi Mistrzów - Druga runda kwalifikacyjna: - Legia Warszawa :flag_pl:
- Wywiady:
- Trenerzy:
- Cały mecz
- Wynik:
- Skróty: - TVP
-
@Damiś27 W "Przeglądzie Sportowym" czytałem, że Guilherme może nie przedłużyć kontraktu z Legią. Chodzi o różnicę w zarobkach pomiędzy ofertą Legii a oczekiwaniami Brazylijczyka. Kontrakt ma do końca roku, także nawet jakby Legia go teraz chciała sprzedać to niewiele na nim zarobi.
-
@mihau1878 Trzymam kciuki, by w komplecie awansowali
-
Lech awansował, brawo
-
@radek12_19 said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
Lech awansował, brawo
-
Pozamiatane Jagiellonia po za pucharami europejskimi :(.
-
@Byku-Duma-Warmii Cudu nie było, dwie nasze drużyny nie przeszły dalej - Gabala lepsza od Jagi. Dobrze, że Lech powalczy z holenderskim Utrechtem w następnej rundzie. To znaczy mam nadzieję, że powalczy .
-
Niestety, Jaga odpadła z pucharów, miała sytuacje, ale skuteczność b.słaba, Gabala co miała to wykorzystała...
-
@Byku-Duma-Warmii Niestety dziś nie było serca Jacek Góralski i rozumu/mózgu (Konstantin Vassiljev).
Ja jestem mega rozczarowany Jagiellonia Białystok -
-
Arce życzę powodzenia z Duńczykami z Midtjylland, ale daję jej małe szanse na awans. Duńczycy mają doświadczenie pucharowe, grali z 2 lata temu z Legią w fazie grupowej LE i w 1 meczu u siebie pokonali warszawian 1-0.
-
Teraz dopiero możemy zobaczyć jak ważne były niewykorzystane sytuacje w meczu na wyjeździe :(.
-
@Byku-Duma-Warmii To co zrobił w 1 meczu w 80 minucie Nowikovas to było zagranie w stylu Robbena. Popazerzył się na strzał, zamiast podać do lepiej ustawionego partnera. Jaki klub, taki Robben.