LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@dovco_handf Zarobili za ten mecz komplet punktów do rankingu, tego się nie spodziewałem, niewielką nadzieję miałem nawet na remis.
-
@dovco_handf said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
3:2 wygrali, kto by pomyślał przed meczem. Teraz na wyjeździe tylko gra na bezbramkowy remis i będzie niespodziewany awans .
Arce każdy remis daje awans Ogólnie każdy wynik daje awans, oprócz przegranej chyba że 4-3
Lech musi wygrać żeby awansować -
Świetny mecz i kapitalna oprawa
-
@damiś27 Kto by pomyślał że z polskich drużyn, najwięcej punktów do rankingu zdobędzie Arka Gdynia.
-
@mati-colchoner said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@damiś27 Kto by pomyślał że z polskich drużyn, najwięcej punktów do rankingu zdobędzie Arka Gdynia.
Jeśli masz na myśli ten tydzień to tak. Jednak najwięcej jak na razie zdobył Lech Poznań w tej edycji LE i LM.
Obecnie jednak największy wkład w Europę Legia Warszawa. -
Wszystkie wyniki dzisiejszej III rundy eliminacji do Ligi Europy
-
-
@maloba Jestem tego samego zdania. Obie ekipy mają realne szanse na dalszą grę w LE.
-
-
Bardzo duże szanse oraz nadzieje na awans obu zespołów są w polskiej społeczności, fajnie by chociaż Lech wykorzystał dobry wynik z pierwszego meczu.
-
Skład Qarabagu :flag_az: na mecz z Sheriffem Tiraspol :flag_md: . Jak widać znalazł się nasz były reprezentant Polski oraz były kapitan Legii Warszawa - Jeznicak :flag_pl: (Rzeźniczak), ale na ławce. W pierwszym skłądzie znalazł się Donald Gerrye :flag_ht: (Wilde-Donald Guerrier), były gracz Wisły Kraków.
-
@pawelzylicz Rzeźniczak wszedł w 31 minucie.
-
-
Bach, bach Qarabag