LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
-
-
-
Lewy pokazał moc w swoim setnym występie w LM, strzelając dwa gole , co mu daje miejsce w klasyfikacji wszech czasów strzelców LM z dorobkiem 49 bramek. Szósty na liście Thierry Henry ma na koncie 50 bramek i jest w zasięgu Lewandowskiego jeszcze w tej edycji LM. Prowadzi CR7 ze 121 golami (gra nadal) przed Messim (gra nadal) 105 goli oraz Raul em Gonzalezem.
-
-
-
-
@mihau1878
Dawno takich emocji nie widziałem , oby jak najwięcej takich meczy -
@Byku-Duma-Warmii @mihau1878 Zgadzam się z wami. Sam oglądałem mecz.
Mecz ostry i ciekawy, bo zmienna sytuacja z wynikiem/golami oraz wieloma sytuacjami czy czerwonymi kartkami
Lewy strzelił bramki, a mógł strzelić jeszcze . Jednak trzeba mu pogratulować bramek w meczach w Lidze Mistrzów. -
Ajax - Bayern to chyba top3 najlepszych meczy jakie widziałem w swoim życiu, nie zabrakło nic - ani bramek, ani walki, nawet czerwone się posypały a co najważniejsze dwie bramki strzelił Polak, no czego chcieć więcej? Najlepsze, że to był mecz o pietruszkę ;D
-
@rusewicz To nie był mecz o "pietruszkę", jak to nazwałeś. To był mecz o pierwsze miejsce w grupie i rozstawienie w fazie pucharowej. Ajax do końca wierzył w zwycięstwo, stąd takie widowisko. Ponadto ewentualna porażka mogłaby być ostatnią dla Niko Kovaca. .. Bayern miał presję od władz klubu, aby podtrzymać serię zwycięstw.
-
Absolutnie przedwczesny finał w wykonaniu Ajaxu i Bayernu
-
Będzie ciekawie, szkoda że Polacy zagrają w ciężkich i ciekawych meczach.
-
Najciekawiej zapowiada się dla mnie starcie Liverpool vs Bayern, bez faworyta. Juventus vs Atletico równie ciekawe ale sądzę że Juve odstrzeli Hiszpanów do domu
-
@marcin657827 said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
Najciekawiej zapowiada się dla mnie starcie Liverpool vs Bayern, bez faworyta. Juventus vs Atletico równie ciekawe ale sądzę że Juve odstrzeli Hiszpanów do domu
Tottenham vs Borussia też bez wskazania faworyta wg mnie. Ajax z kolei może zagrozić Realowi, który nie jest w jakimś nadzwyczajnym gazie
-
@dovco_handf
Mi się wydaje nawet, że jeśli Ajax utrzyma obecną formę to nawet odprawi Real do domu już w 1/8 finału. -
@byku-duma-warmii said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@dovco_handf
Mi się wydaje nawet, że jeśli Ajax utrzyma obecną formę to nawet odprawi Real do domu już w 1/8 finału.tako mam nadzieje