LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
Wszystkie wyniki wczorajszych meczy rewanżowej II rundy eliminacji Ligi Europy:
-
Trochę o sytuacji Polaków jeśli chodzi o ranking UEFA
-
@stefan-joptwojmać Idąc Twoim tokiem myślenia to nie można wyrażać swojego zdania, bo zaraz jest się ekspertem. Będę wyrażał swoje zdanie, a że mogę być nazwany ekspertem to miło mi, choć za niego się nie uważam
-
@mihau1878 Bez Kopczyńskiego? Ostatnio był kapitanem, a teraz rezerwowy? Haha Szkoda, że Sadiku nie ma w pierwszym składzie
-
@pawelzylicz said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@mihau1878 Bez Kopczyńskiego? Ostatnio był kapitanem, a teraz rezerwowy? Haha Szkoda, że Sadiku nie ma w pierwszym składzie
Postawił na długie podania (za linie obrony), czyli Mączyńskiego (potrafi takie zagrać) Kuchego (szybkość)
-
-
Arka Gdynia zgłosiła do rozgrywek Ligi Europy Siergieja Kriwca.
Dodatkowo na liście B zgłoszony został Szymon Więckowicz.
Gdyński klub w III rundzie eliminacyjnej zmierzy się z FC Midtjylland. Spotkania odbędą się 27 lipca o godz. 20:00 i 3 sierpnia o godz. 20:30. Pierwsze spotkanie Arka rozegra u siebie.
-
Wygląda na to, że i Legię przeceniłem. Zapowiada się, że europejskie puchary w tym roku skończą się wyjątkowo szybko..
-
-
@stefan-joptwojmać Kto Legii nie przecenił, sam to zrobiłem, posypuję głowę popiołem. Wierzę, że zdołają odwrócić losy dwumeczu w rewanżu, ale z lepszą grą obronną.