LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
Jak nie widzieli to zobacza
https://www.realmadryt.net/aktualnosci/30256/sprytny-trik-cr7-przed-rzutem-karnym-wideo.html
-
-
No to dziś szykuje sie nerwowy wieczór Do boju Chelsea !!!
-
-
@mati-colchoner Nie ma co ukrywać że ten wynik nie jest dobry przed rewanżem ale wszystko jest jeszcze możliwe
-
@marcin657827 Szczerze, nie spodziewałem się tak dobrej postawy Chelsea. Świetna taktyka. Gdyby nie ten jeden błąd wynik byłby świetny.
-
@mati-colchoner gdyby Chelsea mialo wiecej szczescia a Barca nie miala Iniesty mozliwe ze awans bylby juz niemal pewny !!!
-
-
Willian nieźle wczoraj obijał słupki
-
@maloba said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@cezarro i co cieszysz sie ze ten niemiecki ryj jest 12 ? skoro jestes takim wielkim kibicem legii to raczej historie znasz !!!
Nie wiem czemu obrażasz Roberta Lewandowskiego w ten sposób ? Co z tego że gra w niemieckim klubie , jednak jest przecież polakiem i strzela gole dla Reprezentacji Polski. Zapewne większość Polaków jest dumna że nasz rodak jest jednym z czołowych strzelców w Lidze Mistrzów . Przynajmniej mnie ,jako polakowi , jego trafienia sprawiają większą satysfakcję niż np.Twojego "tęczowego" :rainbow_flag: idola z Realu Madryt.