Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
B grubu : over the rainbown 
- 
@F.S.M.0.13 Neyseki transfersiz lig  Yoksa Ghost reyizin önünü alamazdık Yoksa Ghost reyizin önünü alamazdık 
- 
Her gruptan kaç kişi çıkacak ve final etabı nasıl olacak belirlediniz mi hocam ? 
- 
Liglere gelmek için davet mi atılacak yoksa lig ismini bulup kendimiz mi gelicez ? tabi kilitli olması lazım 
- 
Her gruptan kaç kişi çıkacak ve final etabı nasıl olacak belirlediniz mi hocam ? @Kaiser-Brian-Clough Aynı gruptayız aga başarılar hakeden kazansın 
- 
İlk tur kupa maçları oynanmayacak. (Final Liginde kupa ödülü olacaktır) 6 grupta; ilk 3 sırada yer alan menajerler finale çıkar. Final ligi 18 kişilik Pokemon Liginde oynanacaktır. D-E-F gruplarının PM beklenmektedir. Ligler yarın açılacaktır. Ligi kuracak menajerlere detaylar gönderilecektir. Ligi oluşturulduktan sonra davetler atılacak. Sorusu olan yazabilir. 
- 
@F.S.M.0.13 Neyseki transfersiz lig  Yoksa Ghost reyizin önünü alamazdık Yoksa Ghost reyizin önünü alamazdık @Kaiser-Brian-Clough estağfirullah  
- 
İlk tur kupa maçları oynanmayacak. (Final Liginde kupa ödülü olacaktır) 6 grupta; ilk 3 sırada yer alan menajerler finale çıkar. Final ligi 18 kişilik Pokemon Liginde oynanacaktır. D-E-F gruplarının PM beklenmektedir. Ligler yarın açılacaktır. Ligi kuracak menajerlere detaylar gönderilecektir. Ligi oluşturulduktan sonra davetler atılacak. Sorusu olan yazabilir. @F.S.M.0.13 PM ne demek kb bilmiyorum da 
- 
@bloodyrevenga he eyw 
- 
İlk tur kupa maçları oynanmayacak. (Final Liginde kupa ödülü olacaktır) 6 grupta; ilk 3 sırada yer alan menajerler finale çıkar. Final ligi 18 kişilik Pokemon Liginde oynanacaktır. D-E-F gruplarının PM beklenmektedir. Ligler yarın açılacaktır. Ligi kuracak menajerlere detaylar gönderilecektir. Ligi oluşturulduktan sonra davetler atılacak. Sorusu olan yazabilir. @F.S.M.0.13 D ligini ben kurarım 
- 
E grubu ligini ben kurarım 
- 
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: Grubu: Cny D grubunu aldımda ben farketmez kuurcaksan 
- 
Davetleri siz mi atacaksınız yoksa forumu mu takip edeceğiz 
- 
Ligleri Kuracak PM'ler A Grubu: DarylDixon31
 B Grubu :over the rainbown
 C Grubu :sistematikci
 D Grubu :CnytAkn
 E Grubu :RvP1228
 F Grubu :adjei45Ligleri kuracak arkadaşlara teşekkür ederiz. Lig detayları kendilerine tekrardan iletilecektir. Ligi kuracak arkadaşlar bulundukları grubun menajerlerini arkadaş olarak ekleyebilir, lig kurulduktan sonra davet atılması gerekli  Ligler saat 22.30 - 00.10 arasında kurmanız gereklidir. Kafanıza takılan birşey olursa bana sorabilirsiniz! 
- 
Davetleri siz mi atacaksınız yoksa forumu mu takip edeceğiz @2323Muhammed 
 Davetleri her grup için belirlenen pm atacak lütfen sizlerde forumu takip ediniz
- 

Kuralar adil gibi. MP sıralamasında grubumda 6.yım. İlk 3e biraz zor gireriz Grubumdaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Grubumdaki arkadaşlara başarılar diliyorum.
- 
Tamam da biz şimdi hangi gruptayız belli değil pm ler belirlesin menejerleri şimdi den 
- 
TNT temsilcilerine başarılar  
- 

Kuralar adil gibi. MP sıralamasında grubumda 6.yım. İlk 3e biraz zor gireriz Grubumdaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Grubumdaki arkadaşlara başarılar diliyorum.@Sir-Umut-Birdal kuralar mp ve osm tecrübe durumuna göre yapılmıştır adil bir turnuva olması için elimizden gelen hassasiyeti göstermekteyiz amacımız sadece bir şampiyon çıkarmak değil katılan tüm menajerlerin keyif almasını saglamak