Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Lig kurucusu olarak en fiyakalı takım benim kusura bakmayın artık  
- 
@cnytakn  altında ince mesajlar saklı yanlız altında ince mesajlar saklı yanlız
- 
Lig kurucusu olarak en fiyakalı takım benim kusura bakmayın artık  @sistematikci benimki de iyi neydi unuttum... heh Ground  
- 
Lig kurucusu olarak en fiyakalı takım benim kusura bakmayın artık  @sistematikci 3 gün hangi takımı alacağını düşündün NORMAL  
- 
@koyucu6704 nasıl oldu bu iş çekirge  @f-s-m-0-13 hangi iş   
- 
@sistematikci 3 gün hangi takımı alacağını düşündün NORMAL  @f-s-m-0-13 aynen sonunda ejderha olmaya karar verdim :rofl: 
- 
@f-s-m-0-13 hangi iş   @koyucu6704 helall olsun kardeşim depte ihsan gibi bir rakipten 3 puan almak büyük iş  
- 
@f-s-m-0-13 aynen sonunda ejderha olmaya karar verdim :rofl: @sistematikci ağzında bir alevin yok  
- 
@F-S-M-0-13 He ya bi o eksik  
- 
@koyucu6704 helall olsun kardeşim depte ihsan gibi bir rakipten 3 puan almak büyük iş  @f-s-m-0-13 eyvallah kardeşim iyi olan kazansın herzamn 
- 
@F-S-M-0-13 He ya bi o eksik  @sistematikci ha ha  mangal tüpü var ayarlarım mangal tüpü var ayarlarım
- 
@f-s-m-0-13 eyvallah kardeşim iyi olan kazansın herzamn @koyucu6704 aynen :clap_tone1: 
- 
@sistematikci ha ha  mangal tüpü var ayarlarım mangal tüpü var ayarlarım@f-s-m-0-13 o zaman olur bak onu alayım bi ara senden Kartal sahilde mangalda buluşalım  
- 
@f-s-m-0-13 o zaman olur bak onu alayım bi ara senden Kartal sahilde mangalda buluşalım  @sistematikci sadece ikimiz olmaz topla istanbul ekibini  az bonker olmak lazım az bonker olmak lazım
- 
@f-s-m-0-13 @koyucu6704 ün taktik güzel dostlukta sadece onda sorun yaşıyorum ama maça kadar çaresini bulacağım  @sistematikci bence çok heveslenme kardeşim   
- 
@sistematikci bence çok heveslenme kardeşim   @koyucu6704 Ayın 4 üne kadar bulmam lazım  
- 
@koyucu6704 Ayın 4 üne kadar bulmam lazım  @sistematikci dostluklara sarıl  
- 
@koyucu6704 Ayın 4 üne kadar bulmam lazım  @sistematikci sen bulana kadar lider olurum ben 
- 
@sistematikci sen bulana kadar lider olurum ben @koyucu6704 bu benim bildiğim taktik dimi.kardesim