Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@sir-umut-birdal hadi hayırlısı 343 deniyorum simdi bakalım @koyucu6704 pek tutmadı gibi  
- 
@koyucu6704 ve @sistematikci taktik çalışıyor  Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim 
  @sir-umut-birdal valla kardeşim benimde favorim @sistematikci     
- 
@sir-umut-birdal valla kardeşim benimde favorim @sistematikci     @koyucu6704 @Sir-Umut-Birdal bu liglerde favori olmaz herkes herkesi yenebilir, hiçbiri de sürpriz olmaz  
- 
@koyucu6704 pek tutmadı gibi  @sir-umut-birdal bence tutu kardeşim  ilk sana atttim icin sana oyle geldi ilk sana atttim icin sana oyle geldi
- 
@sir-umut-birdal bence tutu kardeşim  ilk sana atttim icin sana oyle geldi ilk sana atttim icin sana oyle geldi@F-S-M-0-13 @Sir-Umut-Birdal @sistematikci @vadante Neyse beyler iyi geceler dostluk maçları atinda keyiflenelim    
- 
@F-S-M-0-13 @Sir-Umut-Birdal @sistematikci @vadante Neyse beyler iyi geceler dostluk maçları atinda keyiflenelim    @koyucu6704 iyi geceler  
- 
@F-S-M-0-13 @Sir-Umut-Birdal @sistematikci @vadante Neyse beyler iyi geceler dostluk maçları atinda keyiflenelim    @koyucu6704 iyi geceler kardeşim  
- 
@koyucu6704 iyi geceler  @sir-umut-birdal İyi geceler 
- 
herkese iyi geceler 
- 
herkese iyi geceler @bilocan-bingul hosgeldın kardesım ıyı geceler 
- 
@hestera ooo sayın moderatörüm hosgeldiniz  
- 
herkes istekli ve hiç bırakmıyor mücadeleyi kimi desteklesem olmaz bence şanssızlığı en az yaşayan menajer alsın diyorum başarılar herkese  
- 
herkes istekli ve hiç bırakmıyor mücadeleyi kimi desteklesem olmaz bence şanssızlığı en az yaşayan menajer alsın diyorum başarılar herkese  @osmancandar sen beni destekle kardeşim  
- 
Maçlar oynandı mı sayın finalistlerimiz  
- 
Maçlar oynandı mı sayın finalistlerimiz  @f-s-m-0-13 nefeslerimizi tuttuk, telefona gelecek bildirimi bekliyoruz. 
- 
@f-s-m-0-13 nefeslerimizi tuttuk, telefona gelecek bildirimi bekliyoruz. @sir-umut-birdal @F-S-M-0-13 nefesler tutuldu bekleniyor sayın organizatör   
- 
@sir-umut-birdal @F-S-M-0-13 nefesler tutuldu bekleniyor sayın organizatör   @koyucu6704 dün 25 geçe falan sonuçlanmıştı. Yani 15 dakika sonra falan sonuçlanır yine. 
- 
@koyucu6704 dün 25 geçe falan sonuçlanmıştı. Yani 15 dakika sonra falan sonuçlanır yine. @sir-umut-birdal @koyucu6704 başarılar beyler toplu skor bekliyoruz 
- 
@koyucu6704 dün 25 geçe falan sonuçlanmıştı. Yani 15 dakika sonra falan sonuçlanır yine. @sir-umut-birdal korktuğum başıma geldi