Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
Aleyküm selam. Yeniden hoşgeldiniz @TuRkAsKeri75 ve @koyucu6704 @dogukan-bor sağol kardeşim hosbulduk 
- 
Ekipler kendi aralarında Dostluk Savaşı yapmiyor herhalde hiç duymuyoruz o tür şeyler 
- 
Ekipler kendi aralarında Dostluk Savaşı yapmiyor herhalde hiç duymuyoruz o tür şeyler @lordcoach-38 yapılıyor kardeşim neden 
- 
@lordcoach-38 yapılıyor kardeşim neden @koyucu6704 Savaşlar oluyorda Türk Ekipler kendi aralarinda yapmıyor herhalde diye dedim 
- 
@koyucu6704 Savaşlar oluyorda Türk Ekipler kendi aralarinda yapmıyor herhalde diye dedim @lordcoach-38 yaparız kardeşim sen iste yeterki 
- 
@lordcoach-38 yaparız kardeşim sen iste yeterki 
- 
@lordcoach-38 varmı ekibin bu arada 
- 
@lordcoach-38 varmı ekibin bu arada @koyucu6704 Yok abi benim eski hesap haksız alakasız yere Banlandi. Bende yeni hesap açtım ekip falan yok 
- 
@lordcoach-38 varmı ekibin bu arada @koyucu6704 Zaten ekibim olsada Ilk sizin gibi ekiplerle yapmam savaş  
- 
@koyucu6704 Zaten ekibim olsada Ilk sizin gibi ekiplerle yapmam savaş  @lordcoach-38 neden ne var bizim ekipte  
- 
@lordcoach-38 neden ne var bizim ekipte  @koyucu6704 Rezil olmak istemem ilk savaştan 
- 
@koyucu6704 Rezil olmak istemem ilk savaştan Nerde bu gençler 
- 
Nerde bu gençler @koyucu6704 burdayız abi 
- 
Valla @LordCoach-38 çok haklı  1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor 1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor 
- 
Valla @LordCoach-38 çok haklı  1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor 1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor @fabiocapello58 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: Valla @LordCoach-38 çok haklı  1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor 1 aydır resmen halı sahaya adam arar gibi ekip arıyorum savaşmak için ama kimse yanaşmıyor 
- 
@karacadal07 bende o dertten muzdaribim kardeşim 
- 
@karacadal07 sinirli hakemden kırmızı yesem içim yanmayacak  
 Mavi hakemden 7 maclik kart gördum
- 
@karacadal07 valla onlarada bir anlam veremiyorum artık  
- 
Turnuva Finali'nden biri son puan tablosunu atabilirmi acaba ? 
- 
Turnuva Finali'nden biri son puan tablosunu atabilirmi acaba ? @lordcoach-38 Ödül törenine özellikle davet edileceksin kardeşim