ÖNERİ!!! EKİP FORUMLARINDA KONUNUN TEMİZLENMESİ
-
Foruma gelen yeni güncellemeyle birlikte ekip yöneticilerinin ekip forumlarındaki bazı yetkileri malesef kaldırılmış. Ki bunlardan birisi de açılan bir forumunun temizlenememesi. Sadece konu başlığını silebiliyoruz ama forumu yani konuyu temizleyemiyoruz, temizlemek istediğimizde buna yetkiniz yok deniyor. Bu durumda da ekip forumlarında maalesef konu durduğundan dolayı konuların kirliliğine yol açmakta. Bu durumun düzeltilmesi ekip forumlarında ekip yöneticilerine konunun temizlenmesi yetkisinin de verilmesini istiyorum. Diğer aktif menajerlerin de bu konu hakkında yorumlarını yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Olumlu. Fakat hala forumlarda olması gereken ama aktif olmayan çok şey var. Zamanla bunun düzeleceği kanaatindeyim.
-
Bu konu hakkında ekip yöneticileri ve ekip üyelerinin düşünceleri yokmu? Kimse bu konudan sıkıntılı değilmi?
-
Konunun neticelendirilerek forumun kapatılmasını rica ederim. Tşk.
-
Konu 2.sayfaya geçiyor mecburen güncellemek zorunda kalıyorum. Başka yorum yapacak menajer de olmadığına göre yetkililer tarafından öneri neticelendirilerek forum kapatılabilir.
-
Ek olarak ekip forumunda herhangibir konu başlığında herhangibir cevabı da silemiyoruz. Bunun da düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
@Bayram-Karakuş Daha önce belirttiğimiz gibi yöneticilere ekip forumları için yetki vermek şu an teknik olarak mümkün değil
Yetkililer de bunun farkında bu yüzden öneri için teşekkür ederiz şu an için olumsuz :thumbsdown_tone1: