STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
-
Bazi gsli abilerimizi provoke etme
-
@di̇ço55 hayırlı olsun inşallah
Umarım imparator ile sil baştan yaparız tekrar büyük zaferler kazaniriz -
Kayserispor bu sene şampiyonluğa oynuyor herhalde xd Trabzonspor'un 50.yıl vaadini kardeşimiz yapıyor bu sene ya fenerbahçe ya da Trabzonspor a ihtimal veriyorum.inşallah 2010-11 gibi olaylı gecmez.
-
4 yıl aranın ardından yeniden teknik direktör Fatih Terim ile sözleşme imzalayan Galatasaray, 24 Aralık Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Göztepe'yi ağırlayacak.Saat 19:30'da başlayacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Samet Çiçek yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Öğretmenoğlu görev alacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.
İki renktaş takım Süper Lig'de 51. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda 26'ya 11 Galatasaray üstünlüğü bulunurken Galatasaray, Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı son 21 maçta sadece 3 kez mağlup oldu. İki takımın Süper Lig'deki son karşılaşmasını 2002-2003 sezonunda Galatasaray 1-0 kazanmıştı.
Galatasaray ile Göztepe, İstanbul’da ise 26. Kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan müsabakalarda Galatasaray'ın galibiyetlerde 14-3 üstünlüğü bulunurken İstanbul'daki 8 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray bu mücadelelerde 38, Göztepe ise 13 gol attı.
Taraflar arasında geride kalan 50 lig maçına bakıldığında ise en farklı galibiyetleri Galatasaray elde etti. Galatasaray, 1978-1979 sezonunda İstanbul'da rakibini 6-1, 1959'da ise İzmir'de 5-0 yendi.
Süper Lig'de evinde Göztepe'ye en son Ekim 1972'de yenilen Galatasaray, 2017-18 sezonunun ilk yarısının son maçına lider Başakşehir'in 1 puan gerisinde averajla üçüncü sırada giriyor. Arka arkaya aldığı 4 galibiyetle yeniden tırmanışa geçen Göztepe ise 30 puan ve averajla 6. sırada bulunuyor.
Bu karşılaşma öncesi Galatasaray’da 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Maicon, Badou Ndiaye ve Sofiane Feghouli, Göztepe karşısında sarı kart görmeleri halinde ligin 18. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.
-
Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray, 17. hafta maçında sahasında Göztepe ile karşı karşıya geldi.Takımı Fatih Terim'e 4. kez emanet eden Cim Bom, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada İzmir temsilcisini 3-1'lik skorla mağlup etti ve sezonun ilk devresini iyi bir şekilde noktaladı.
Türk Telekom Stadı'ndaki müsabakanın başında Jahovic'in penaltı golüyle geriye düşen Aslan'a 3 puanı getiren golleri Garry Rodrigues, Yasin Öztekin ve Maicon attı.
Bu sonuçla iç sahada üst üste 4. galibiyetini elde eden ve evindeki yenilmezliğini sürdüren Galatasaray, puanını 35'e yükseltip ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladı.
Tamer Tuna komutasındaki Göztepe ise ligde 5 hafta sonra mağlup oldu ve 30 puanda kalarak sezonun ilk devresini 6. sırada noktaladı.
-
@di̇ço55 Aslanlar gibi mücadele ve 3 puan tebrikler cimbom
hoşgeldin imparator :clap_tone1: :clap_tone1: -
CENK TOSUN -
-
Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum iyi durumdayız tabii ki ama gerekli yerlere transferler yapılmazsa şampiyonluk ihtimalimiz düşük .
-
@ozdas51 Abi bana göre everton secimi yanlis idi. Maclari izlemeye basladim Cenk Tosuna top gelmiyor top atmiyorlar. Takimda sag bek sol bek yok. Besiktas icin iyi para ama bana göre Cenke yazik oldu. Gerci Fiko onu seneye bedava alir
-
@saniyeyılmaz hahaha