STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
Reply yaptığım için kusura bakma sana yazmayacaktım dostum normal yazmayı beceremedimde. Konu içinde koyu antalyasporluyum jeremey menezin hayal kırıklığına uğrattı sakat olduğu için ama yeni transferimizin Samir Nasri güzel bir transfer oldu 3 büyükleri konuşmak yerine biraz daha anadolu takımlarının yaptığı güncel transferleri konuşalım
-
@shikato0741 konuşuruz kardeşim ama şu sıralar bu takımlar gündemi meşgul ettiklerinden sıra gelmiyor onlara
Ben baslayim ama Bir Kayserili olarak
Kayserispor yaptığı transferleden en çok Asamoah Gyan konuşuldu ama şuana kadar bi katkısını göremedim
Umarım ilerde daha iyi olur -
@lordcoach-38 Maalesef genel kapsamda şu boyuttan çıkamadık ama transfer oldukça üzücü olmaya da başladı nedeni ilk on birlere bakarsak neredeyse Türk oyuncu yok bu çok üzücü ve vahim alt yapılar ne işe yarıyor anlamadım bu kadar yabancı düş günü olmamız hoş değil ayrıca yapılan tüm transferlerin bir çoğunu yanlış buluyorum nedeni bu oyuncular tecrübeli olsa da artık yaş olarak bitmiş yaşlarda Türkiye'de gol atarsın ama avrupa kupalarında bütün takımlarımız cacık durum da
-
@Shikato0741 Evet.Türkiye 2 sene sene Avrupa'nın en yaşlı 2.ligiydi.Bu sene birinci olmuştur artık.Çok övündüğümüz Gomis ile Negredo 32 yaşında.Van Persie 34 yaşında.Özellikle Galatasaray'da bir Türk oyuncu kalmadı.Bu açıdan çok yazık.
-
@shikato0741 said in STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018):
@lordcoach-38 Maalesef genel kapsamda şu boyuttan çıkamadık ama transfer oldukça üzücü olmaya da başladı nedeni ilk on birlere bakarsak neredeyse Türk oyuncu yok bu çok üzücü ve vahim alt yapılar ne işe yarıyor anlamadım bu kadar yabancı düş günü olmamız hoş değil ayrıca yapılan tüm transferlerin bir çoğunu yanlış buluyorum nedeni bu oyuncular tecrübeli olsa da artık yaş olarak bitmiş yaşlarda Türkiye'de gol atarsın ama avrupa kupalarında bütün takımlarımız cacık durum da
@atam1938 said in STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018):
@Shikato0741 Evet.Türkiye 2 sene sene Avrupa'nın en yaşlı 2.ligiydi.Bu sene birinci olmuştur artık.Çok övündüğümüz Gomis ile Negredo 32 yaşında.Van Persie 34 yaşında.Özellikle Galatasaray'da bir Türk oyuncu kalmadı.Bu açıdan çok yazık.
Türk futbolcular da oynamak istiyorlarsa geceleri kızlarla alem yapıp kebapçılarda gezineceklerine ya da göbek büyütüp gazeteci döveceklerine doğru düzgün çalışsınlar o zaman . Futbolda yerli yabancı kavramı yoktur formayı hakeden kapar gerçekten emek verenler hakedenler sahada oynamalılar . Avrupadaki büyük liglerin hiçbirinde yabancı sınırlaması yoktur . Altayapıya önem verilmeli ama yabancı sınırlaması ülke futbolunu ilerletmez . Biz sahada kaliteli futbolcuları izlemek istiyoruz . İstiklal Marşını biz okuruz yeter ki kaliteli futbolcuları ve kaliteli futbol maçlarını izleyelim .
-
Niye takımlarda Türk yok diyolar
Adamlar oynayamiyor ki olmaz tabi
Büyük takımlar oynamadığı Türk oyuncuları Anadolu takımlarına verse daha iyi olur ülke açısından -
@rvp1228 Kardeşim biz yabancı sınırlaması gelsin demekten ziyade alt yapılara önem vermelerinden söz ediyoruz, gece alemlerinde haklısın bir çok Türk oyuncumuz bunları yapıyor zaten bir çoğu da mafya kılıklı kaliteli futbolcularımız bile iş görmez oldu en çünkü maddiyatı takımdan daha fazla düşünüyorlar bu böyle gitmez deyip yönetimleri de bir şey yapmıyor o nedenle daha hiç bir başarı beklemiyorum zatenn
-
Galatasaray ilk fireyi antalyada verdi
Ama sağlık olsun daima Cimbom u destekliyoruz -
Lucescu türk futbolcu icin veryansin etmesin. Dün Trabzonspor 7 türk oyuncu ile basladi maca. Bu neden dikkate alinmiyor. Demekki oynayabilen türk oyuncu her zaman oynar. Yabanci kurali gelsin Tarik camdal gibi aykut demir gibi ozan tufan gibi vsvsvs. oyuncular icin en az 5 milyon euro verilsin
-
Yabancı kuralı Türk Futbolunu geliştirmekten ziyade dibe batırır
Türk futbolcu zaten oynayacağım diye işi ciddiye almaz
Ama yabancılarada değerinden fazla ilgi gosterirsek onlardanda istenilen verim alınmaz
Yabancıya dengeli yaklasmali
Türk te çalışmalı
Başka Türlü iş düzelmez
Bide altyapı meselesinj unutmamal lazım -
Günümüzde futbol su anda en büyük paraların döndüğü bir sektör haline gelmiştir. Hal böyleyken her zaman işin içinde siyaset de olacaktır bu nedenle torpil de adam kayırma da kaçınılmaz olacaktır. O yüzden temenniler olsun, keşke şöyle olsalar böyle olsaydı daha güzel olurlar olsun bunların hepsi biz ne desek de boşa çıkacaktır. Kaç yıldır bir arpa boyu yol alamazken bu yetenekli oyuncular yerine onun dayısı bunun amcası olduğu sürece biz yine yerimizde saymaya devam edicez. Tabi bu aşamada yabancılara da haddinden fazla değer vermememiz gerekir. Ünlü bir teknik adam şöyle der: " Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor."
-
@saniyeyılmaz aynen reis
-
@f-s-m-0-13 mücahit mi abi ?
-
@f-s-m-0-13 Yanildin maalesef
-
Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor."
sözünü benden duydu şenol reyiz
-
@f-s-m-0-13 he abi tabiki de ondan şüphemiz yok
-
@f-s-m-0-13 Adam tam filozof ya