Lige Alım Başlığı
-
Lig: Güney Afrika
Lig moderatörü: osm
Hafta: 1/34
Uygun kulüp sayısı: 8
Rekabete açık aktif menajerleri lige bekliyorum.
-
POLONYA LİGİ
LİG NO: 28215215
HAZIRLIK GÜNÜ 3
16 TAKIMIN 8 İ DOLU
ONLİNE ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ
BENDEN BAŞKA TÜRK YOK LİGDE GELİRSENİZ SEVİNİRİM
-
Menajer ismim imsame
hilesiz oynayacak arkadaşlar türiye 2. ligi açtık. bekleriz. Menejer isinden arkddaşlık talep edebilirsiiz.
-
Lig: İngiltere Premier
Lig Haftası: 11
Uygun kulüp sayısı: 18Lig benim değil fakat çoğu takım boş ve daha pek ilerlememiş gelecek varsa chelsea ve arsenal dışında boş.
-
Lig: Bulgaristan
Hazırlık günü 1
Uygun kulüp sayısı: 2
-
This post is deleted!
-
@RevengeisComing geliyorum ama özel kabul eder misin?
-
Lig: Nostalji Kupası A
Hafta: 1
Uygun kulüp sayısı: 6Ligde 4 türk var kadrolar çok hoşuma gitti gelmek isteyen varsa
-
Lig: Mısır
Ligin başlamasına kalan zaman: 95 saat
Ligdeki boş kulüpler: 15
-
Lig Estonya
Ligin başlama tarihi yarın
Boş takım 9
Gelmek istiyen nickini yazsın davet atam -
Haftaya cumartesi, pazar gibi ligim bitecek. Arkadaşlarımıda çağıracağım 3 kişi civarı olabiliriz. Ben Empoli'yi alacağım sanırım büyük takıma gerek yok ama arkadaşlarımı bilmem. Dediğim günlerde İtalya ligi açacak var mı? Aktif olmayanların atıldığı, temiz, hilesiz bir lig istiyorum.
-
Lig: Almanya
Sezon öncesi hazırlık 1
Uygun kulüp sayısı: 6
Ana hesabımdaki ligden takımınızı seçebilirsiniz.
Rekabeti seven aktif menajerleri bekliyorum.
-
-
Ecnebi menajerlerin olduğu bir lig Henüz ilk maçlar oynandı. 13 adet menajer var. Hedefi düşük takımlarla büyük işler yaparım diyenler buyursun. Ben Sociedadı aldım sempatimin olduğu bir takım
-
Lig: Cezayir
Hafta: 1
Uygun kulüp sayısı: 8
Rekabeti seven aktif menajerleri bekliyorum
-
Haftasonu İtalya ligi(Şeria A) açacağız. Aktif olmayanlar atılacak. Hile yapıldığı farkedildiği anda bildirilecek. Arkadaşlar temiz, çekişmeli, hilesiz bir lig olsun istiyoruz. Şimdiden yazma sebebim, arkadaşlarınıza bildirmeniz, daha çok kişiye yaymanız. Pazar, Pazartesi gibi açacağız; tekrar buradan lig bilgilerini bildireceğiz. Takipte kalın ve ligi doldurun lütfen.
-
@Curtis-Parker Tüm ülkelerin lige alım başlığına yani forumlarına yazabilirsiniz, katılımcı artması için.