Lige Alım Başlığı
-
Lig No:28216611
Lig:Tayland ligi
Hafta: 6
ŞUAN LİGDE 11 MENEJER AKTİF DURUMDA BENDE YENİ GİRDİM LİGE REBATÇİ YARIŞCI MENJER ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ -
Lig: Mısır Ligi
Hafta: Maçların başlamasına şu andan itibaren 70 saat var
Ligdeki boş kulüp sayısı: 10Arkadaşlar buyurun gelin ligin tadını beraber çıkaralım. Henüz 8 menajer var 10 kulüp boş ve maçların başlamasına epey bir zaman var. Sizler de gelirseniz ligin zevki doruklara çıkar. Herkesi beklerim.
-
@Curtis-Parker
Hocam lig açıldığında bana bir pm atabilir misiniz?Hilecilerden bıktım ve aktifim katılmak istiyorum. -
@Burak.SAV burak yer aç gelelim kardeşim
-
@Volo121212 said in Lige Alım Başlığı:
@Curtis-Parker
Hocam lig açıldığında bana bir pm atabilir misiniz?Hilecilerden bıktım ve aktifim katılmak istiyorum.Salı günü açacağız.
-
Lig No:28216611
Lig:Romanya ligi
Hafta: hazırlık 4
ŞUAN 12 TAKIMLI LİGDE 6 MENEJER AKTİF DURUMDA REBATÇİ YARIŞCI MENJER ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ -
Lig No: 55078084
Lig: İtalya
Lig İsmi: Seria A
20 takım, 15i boş. Napoli, Juventus, Lazio, Torino gibi takımlar boş. 4 hazırlık günü mevcut. Aktif bir lig. Aktif olmayanlar atılacak. Hile tespit edildiği anda bildirelecek. Ciddi, hilesiz, aktif arkadaşlar gelsin çekişmeli bir lig olsun. Herkesi bekliyorum. -
@Curtis-Parker lig nosunu nerden görüyorsun?
-
Lig numaranıza ulaşmak için >> Liginiz hangisi ise o ligdeki puan durumuna giriniz. Daha sonra açılan sayfadaki urlye bakarak lig numarasını öğrenebilir.
-
almanya ligi 16 takım boş
-
@Osmanlı-X
Lig:
Sezon:
Lig Numarası:
Server:
Hafta:
hocam bu şekilde yazarsanız daha açıklayıcı olur başarılar dilerim -
Lig: ingiltere premier
sezon: 1
server: rüstü
hafta: -3
herkesi bekleriz -
Lig: Suudi Arabistan
Sezon: 1
Lig Numarası: 19303102
Server: Zinedine
Hafta: 714 takımlı ligde 7 takım boştadır, özellikle aktif ve görev tamamlayacak menajerler için düşük hedefli takımlar boştadır. İlgileneneler inceleyebilir, moderatör OSM dir.
İyi oyunlar. -
lig:bulgaristan
Lig No : 28223674
aktif menejer : 5
hazırlık günü 4 arkadaşlar gelin rekabet edelim