Lige Alım Başlığı
-
Lig: Almanya
Lig moderatörü: osm
Sezon öncesi hazırlık 1
Uygun kulüp sayısı: 6
Ana hesabımdaki ligden takımınızı seçebilirsiniz.
Rekabeti seven aktif menajerleri bekliyorum.
-
-
Ecnebi menajerlerin olduğu bir lig Henüz ilk maçlar oynandı. 13 adet menajer var. Hedefi düşük takımlarla büyük işler yaparım diyenler buyursun. Ben Sociedadı aldım sempatimin olduğu bir takım
-
Lig: Cezayir
Lig moderatörü: osm
Hafta: 1
Uygun kulüp sayısı: 8
Rekabeti seven aktif menajerleri bekliyorum
-
Haftasonu İtalya ligi(Şeria A) açacağız. Aktif olmayanlar atılacak. Hile yapıldığı farkedildiği anda bildirilecek. Arkadaşlar temiz, çekişmeli, hilesiz bir lig olsun istiyoruz. Şimdiden yazma sebebim, arkadaşlarınıza bildirmeniz, daha çok kişiye yaymanız. Pazar, Pazartesi gibi açacağız; tekrar buradan lig bilgilerini bildireceğiz. Takipte kalın ve ligi doldurun lütfen.
-
@Curtis-Parker Tüm ülkelerin lige alım başlığına yani forumlarına yazabilirsiniz, katılımcı artması için.
-
Lig No:28216611
Lig:Tayland ligi
Hafta: 6
ŞUAN LİGDE 11 MENEJER AKTİF DURUMDA BENDE YENİ GİRDİM LİGE REBATÇİ YARIŞCI MENJER ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ -
Lig: Mısır Ligi
Hafta: Maçların başlamasına şu andan itibaren 70 saat var
Ligdeki boş kulüp sayısı: 10Arkadaşlar buyurun gelin ligin tadını beraber çıkaralım. Henüz 8 menajer var 10 kulüp boş ve maçların başlamasına epey bir zaman var. Sizler de gelirseniz ligin zevki doruklara çıkar. Herkesi beklerim.
-
@Curtis-Parker
Hocam lig açıldığında bana bir pm atabilir misiniz?Hilecilerden bıktım ve aktifim katılmak istiyorum. -
@Burak.SAV burak yer aç gelelim kardeşim
-
@Volo121212 said in Lige Alım Başlığı:
@Curtis-Parker
Hocam lig açıldığında bana bir pm atabilir misiniz?Hilecilerden bıktım ve aktifim katılmak istiyorum.Salı günü açacağız.
-
Lig No:28216611
Lig:Romanya ligi
Hafta: hazırlık 4
ŞUAN 12 TAKIMLI LİGDE 6 MENEJER AKTİF DURUMDA REBATÇİ YARIŞCI MENJER ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ -
Lig No: 55078084
Lig: İtalya
Lig İsmi: Seria A
20 takım, 15i boş. Napoli, Juventus, Lazio, Torino gibi takımlar boş. 4 hazırlık günü mevcut. Aktif bir lig. Aktif olmayanlar atılacak. Hile tespit edildiği anda bildirelecek. Ciddi, hilesiz, aktif arkadaşlar gelsin çekişmeli bir lig olsun. Herkesi bekliyorum. -
@Curtis-Parker lig nosunu nerden görüyorsun?
-
Lig numaranıza ulaşmak için >> Liginiz hangisi ise o ligdeki puan durumuna giriniz. Daha sonra açılan sayfadaki urlye bakarak lig numarasını öğrenebilir.
-
almanya ligi 16 takım boş