Ekibe Alım Başlığı
-
@gerçekefsaneyimgeridöndüm eski hesabınızın kullanıcı adını yazabilirmisiniz
bu sebepten dolayı hesap kapanmaz ya düzgün sallayın yada gereği yok yalan söylemenin -
Ekibimizin İsmi DİRİLİŞ ERTUĞRUL Olarak degişmiştir ekibimize gelmek isteyen bütün arkadaşları bekliyoruz gelmek isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.
-
oyunda yeni olduğum için mp yok daha ama yinede ekip arıyorum
-
Merhaba yaz tatiline yaklaşmakla beraber oyundaki akifliğimi tekrardan arttıracağım bundan dolayısı ile ekibime alımlara başlıyorum, Ekibime girmek isteyenler bana özelden mesaj atması yeterlidir.
Ekip adı: Osmanlı Hanedanı
Ekip seviyesi:2
Ekip sıralaması: 793
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: -
Ekibime alım her zaman vardır. Mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Herhangi bir zorunluluk yoktur.
-
@Gkcc1903 Ekip en az 6 menajerden oluşan, beraber hareket eden grup olarak zafer & zaferler elde ederek ün salan menajerler topluluğur.Herhangi bir ekibe katılmak için bu forumu kullanabilirsiniz.Sorularınız için Destek forumu kullanabilirsiniz.
-
Ekibine menajer arayan varsa görüşebiliriz.
-
2010dan beri buradayım, oyuna ağırlığı yeni verdim, ana hesabımda 25bin MP, 2. hesapta 27 bin MP var. Ekip davetlerini bekliyorum. Tecrübelilerden oluşursa iyi olur..
-
Selamin aleyküm arkadaşlar (KardeşlerTakımı) olan ekibimizin adı
YENİÇERİLER OLARAK DEĞIŞMISTIR
Bilginize katılmak isteyen bayrağına vatanına aşık olan Arkadaşları aramıza bekleriz iyi günler iyi oyunlar -
@koyucu6704 Hayırlı olsun yeni isminiz kalıcı ve daime olup ülkemizi ıyi temsil etmeniz dileğiyle iyi oyunlar.
-
@koyucu6704 hayırlı olsun hocam başarılar dilerim hepinize
-
Oyuna ara vermiştim eski hesabımı açtıramadım. Ekip arıyorum.
-
Ekip arıyorum devamlı aktifim ve oyunla sürekli ilgileniyorum. Menajer arayan hedefli ekipler varsa çok iyi olur.
-
@Sultangazililer1 eyvallah inşallah
-
Ana Hesaptaki Maç Sayısı: 56
Ana Hesaptaki MP: 8.415Toplam Maç Sayısı: 206
Toplam MP: 17000 Kaldığım yerden tam gaz yeni hesabımla devam ediyorum savaşlarda ekip liglerinde ve turnuvalarda Aktif Dostluğu ve Arkadaşlığı Olan bir sağlam ekip Arıyorum. -
Bu yazdıklarım şimdiki MP puanları Haftaya ligler bitiyor MP puanları Artacak.