Ekibe Alım Başlığı
-
Ekibime alım her zaman vardır. Mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Herhangi bir zorunluluk yoktur.
-
@Gkcc1903 Ekip en az 6 menajerden oluşan, beraber hareket eden grup olarak zafer & zaferler elde ederek ün salan menajerler topluluğur.Herhangi bir ekibe katılmak için bu forumu kullanabilirsiniz.Sorularınız için Destek forumu kullanabilirsiniz.
-
Ekibine menajer arayan varsa görüşebiliriz.
-
2010dan beri buradayım, oyuna ağırlığı yeni verdim, ana hesabımda 25bin MP, 2. hesapta 27 bin MP var. Ekip davetlerini bekliyorum. Tecrübelilerden oluşursa iyi olur..
-
Selamin aleyküm arkadaşlar (KardeşlerTakımı) olan ekibimizin adı
YENİÇERİLER OLARAK DEĞIŞMISTIR
Bilginize katılmak isteyen bayrağına vatanına aşık olan Arkadaşları aramıza bekleriz iyi günler iyi oyunlar -
@koyucu6704 Hayırlı olsun yeni isminiz kalıcı ve daime olup ülkemizi ıyi temsil etmeniz dileğiyle iyi oyunlar.
-
@koyucu6704 hayırlı olsun hocam başarılar dilerim hepinize
-
Oyuna ara vermiştim eski hesabımı açtıramadım. Ekip arıyorum.
-
Ekip arıyorum devamlı aktifim ve oyunla sürekli ilgileniyorum. Menajer arayan hedefli ekipler varsa çok iyi olur.
-
@Sultangazililer1 eyvallah inşallah
-
Ana Hesaptaki Maç Sayısı: 56
Ana Hesaptaki MP: 8.415Toplam Maç Sayısı: 206
Toplam MP: 17000 Kaldığım yerden tam gaz yeni hesabımla devam ediyorum savaşlarda ekip liglerinde ve turnuvalarda Aktif Dostluğu ve Arkadaşlığı Olan bir sağlam ekip Arıyorum. -
Bu yazdıklarım şimdiki MP puanları Haftaya ligler bitiyor MP puanları Artacak.
-
MERHABA OSM AİLESİ HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR EKİBİMİZE ALIM BAŞLAMIŞTIR.DOSTLUĞA VE KARDEŞLİĞE VATANINA MİLLETİNE BAĞLI VE SAYGILI ARKADAŞLARI ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE MUTLULUK DUYARIZ.
EKİBE KATILMA ŞARTLARIMIZDA FACEBOOK VE WHATSAPP GRUPLARINA GELMELERİ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR.
EKİBİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİR -
Ekip adı: Galatasaray SK
Ekip seviyesi: 7
Ekip sıralaması: 20
Aranılan menajer puanı: En az 55 bin menajer puanına sahip olmak -
@koyucu6704 Tüm yazıları kalın punto kullanmamaya özen gösterelim.