Ekibe Alım Başlığı
-
@maliuludag_1 özelden iletişime geçtim kardeşim
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
"SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekibimize üye alımı yapacağız. İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.
-
merhabalar arkaşdalar adım: 1982UgurSrt1982 arkadaşlıgı saygısı büyügünü kücügünü bilen ekip arıyorum
-
Ekip arıyorum... Forumdan değil oyundan bana ulaşabilirsiniz... İyi oyunlar...
-
Merhaba, 3 sene sonra tekrar oyuna başladım. Geçmişte ekip tecrübem fena sayılmaz. Ekip savaşlarına katılmak istiyorum. WP ve token sıkıntım yok.
-
"SEVDAMIZ FUTBOL" ve "SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekiplerimize alım yapılacaktır. İlgilenen menajerler forum ya da oyun aracılığıyla bana ulaşabilirler.
-
Arkadaşlar merhaba ELİT KLASMAN A ekibimize üye alımı yapıyoruz.
Discord sunucumuzu açtık aktif bir şekilde savaşıp discorddan iletişim sağlıyor ilgilenenler olursa
oyundan bana mesaj atsın denixa1Şartımız discorddan aktif olunması.
-
-
-
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
@casper667 said in Ekibe Alım Başlığı:
Merhaba, Menejer adım CASPER667 madalya sayım 425.631.
GLOBAL ElİTE adında Profesyonel liginde bulunan bir ekibim var. Ekip madalya sayısı 2.999. Aktif olarak savaşlara katılmak isteyenler ekibime gelebilir. -
"AZERBAİJAN" ekibine alım var. Ekibimiz TOP-10de 51-cı sıradadır.Bundan önce ilk 10a kadar yükselmiştik. Şimdi yeniden iyi menajerleri toplayarak eski yerimizi geri almaya geldik!!
Ekibe alım şartları:
1. Whatsapp kullanması ve aktif olması
2.Ekip kaptanları ile iletişim halinde olması
3. Kadro kasmayı iyi bilmesi
4. Kendini beğenmişlik ve egodan uzak olması
5. Savaşlara yetecek kadar coinsi olması
*NOT! ekibe gelmek isteyen aktif mecajer varsa ve savaş tecrübesi konusunda sıkıntı yaşıyorsa endişelenmeye gerek yoktur. Ekip olarak daim bir-birimizle yardımlaşıyor ve bildiklerimizi diğerlerine öyretiyoruz. Yeter ki siz öğrenmek isteyin.
Katılmak isteyen arkadaşıar oyun içinden bana ( Hergeleee85 )ve ya Karabakh Is Our profiline yaza bilirler @language-TR -
merhaba
katılabileceğim iyi bir ekip aarıyorum
manajer ismim serkanal47 -
İyi günler Arkadaşlar Yeni Kurulan Akıncılar Birliği Ekibine Savaşlarda Tecrübeli Menajer Alınacaktır.
Ekibe alım şartları:- Whatsapp kullanması ve aktif olması
2.Ekip kaptanları ile iletişim halinde olması - Kadro kasmayı iyi bilmesi
- Savaşlara yetecek kadar coinsi olması *NOT! ekibe gelmek isteyen aktif menajer varsa Bana Mesjla Ulaşabilirler.
- Whatsapp kullanması ve aktif olması
-
"SEVDAMIZ FUTBOL" ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar oyun içerisinden veya forumdan bana yazabilirler.
-
-
-
-
Ekip arıyorum tecrübeliyim ama wp yok eski ekip oyun bıraktı.nick: tardu222 .Ekip savaşlarında maç başı ortalamam şuan 2.5 ama eski ekiple 4 turnuvada 40 maç için geçerli yine de 2 ortalamayı tuttururum diyorum iyi ekibi olmayan yazmasın.
-
@hypograt umrumda değil benim ekibe ihtiyacım yok ama rekabetçi bir şeylere katılayım dedim şuan ligin yarısı bitmiş takımları alarak hızla avrupayı bitirdim belki profile bakıp ta yanılıyor da olabilirler 1.liğim az diye 20. haftadan sonra aldığım 12. sıra takımlarıyla bu kadar oluyor. Ki hala galibiyet mağlubiyet oranım kötü değil.wp verecek olsam kendim kurarım.
-
@1982ugursrt1982 özelden mesaj attım hocam