Ekibe Alım Başlığı
-
Minimum 5.000 puanlı, oyunda aktif ve gelişime meyilli arkadaşlar ulaşabilirler.
-
@ALİ-KOÇ-61 ne için dostum ?
-
ekip arıyorum
-
ekip arıyorum
-
@xLeadeRJacK Ekip arayanlar için.
-
-
Saygılı sağlam ekip varsa gelebilirim
-
said in Ekibe Alım Başlığı:
Saygılı sağlam ekip varsa gelebilirim
-
Ekip Adı : Kuva-Yi Milliye
Henüz inaktif
Amacım yüksek MP li kişilerden ziyade oyuna yeni başlamış dahi olsa potansiyeli olan kişilerden kurulu bir ekip oluşturmak
Bu sayede hem birbirimize destek olarak güçlü bir ekip olucak hemde daha hızlı ve verimli bir şekilde gelişeceğiz.
Umarım bu amacimiza ulaşırız
Oyun hakkında yeterli bilginiz varsa ve yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız bana ulaşın değerlendirelim
Bu sayede Türkiye yi temsilde ufak bi katkımız da olmuş olur
Iyi oyunlar -
@theking-38 said in Ekibe Alım Başlığı:
Ekip Adı : Kuva-Yi Milliye
Henüz inaktif
Amacım yüksek MP li kişilerden ziyade oyuna yeni başlamış dahi olsa potansiyeli olan kişilerden kurulu bir ekip oluşturmak
Bu sayede hem birbirimize destek olarak güçlü bir ekip olucak hemde daha hızlı ve verimli bir şekilde gelişeceğiz.
Umarım bu amacimiza ulaşırız
Oyun hakkında yeterli bilginiz varsa ve yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız bana ulaşın değerlendirelim
Bu sayede Türkiye yi temsilde ufak bi katkımız da olmuş olur
Iyi oyunlarEkip ligi ve benzeri konusunda endişesi olan varsa endiselenmesin amacımız direkt ekip ligi ve savaş yapmak değil bir iskelet kadro oluşturup sistem kurmak
Çağrımı yeniden tekrarlıyorum katılmak isteyen mesaj ile bana ulaşabilir -
@turaze dostum 30 maç tecrübesine ulaştıktan sonra bi ekibe girebilirsin
-
@theking-38 Eyvallah Hocam.
-
@theking-38 said in Ekibe Alım Başlığı:
@turaze dostum 30 maç tecrübesine ulaştıktan sonra bi ekibe girebilirsin
@TURAZE arkadaşında dediği gibi 30 maç tecrübesine ulaştıktan sonra bir ekibe girebilirsin. Ama o 30 maçı da ana hesabında(Kulüp sayfası 1'de) tamamlaman gerekiyor. Şuanda 24 maç tamamlamışsın. 6 maç daha tamamlarsan herhangi bir ekibe katılabilirsin.
-
@dogukan-bor toplamda 30 maç. 31 maç yaptığından herhangibir ekibe katılabilir
-
@bayram-karakuş Bu oyunu yaklaşık 5 yıldır oynuyorum. Ama yeni güncelleme yani bu yıl ki güncelleme geldikten sonra pek oynamadım. Oyuna başladığımdan beri, bir ekibe katılabilmek için ana hesapta ki maçının 30 olması gerekiyordu. Yeni gelen güncellemeyle dediğiniz gibi olmuş olabilir.
-
Arkadaslar katilicak ekip ariyorum.2012 yilindan beri oynuyorum. 31000 mp var.
-
@theking-38 merhaba ekibinize 5 adet gercek savasci ve iyi manager getirebilirim. Hepimiz iyi oyunculariz.
-
@cassano90 merhaba 5 kisi ekip ariyoruz hepimiz iyi managerler ve savasciyiz.