Ekibe Alım Başlığı
-
@Kaiser-Brian-Clough Yerinde tespit
-
Ekip arıyorum ekibine alıcak osmden chat veya burdan söyliyebilir
-
Beyler ekip alımı yapcak kimse yokmu yha
-
.mesajı silemedim.
-
Ekip arıyorum
-
Ekip arıyorum ilgilenen mesaj atabilir
-
Ekip adı: ✯✯YENİÇERİ OCAĞI✯✯
Ekip seviyesi: 2
Ekip sıralaması: Ekibi kuralı yeni oldu sıralama henüz 0.
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 20.000 mp(Ana hesapta)Şartları sağlayan tüm menajerler ekibe katılmak istediklerin de ekibin whatsapp grubuna katılmak zorundadır.
Ayrıca oyunda aktif olmalıdır.Red devils kapattık. bunu açtık.
-
Arkadaşlar esasında bir ekip kurup rekabete dahil olup Türk ekip sayfalarının canlanmasına katkım olsun istemiştim. Ekip de kurdum ama daha sonra farkettim ki kaliteli isimleri bulup ekibe katıp ekibi idare etmek, bir yandan da ekip yönetim işleriyle ilgilenmek şu aşamada benim için zor olacaktı ve bu yüzden bu düşüncemden vazgeçtim. Ekiplerin cazibeli dünyasından da kendimi alıkoyamıyorum forumları takip eden arkadaşlarımızın da gördüğü gibi. Oyunda aşırı aktif olup iyi seviyede İngilizce bilen biriyim bu sebeple karşı ekiplerle ve yabancı forumlarda iletişim konusunda sıkıntı yaşamam. Daha önce kullandığım hesapta(gozadona) staff olup genel ekip forumunu ve ekip savaşları organizasyonlarını hem düzenleyip hem de idame ettirmiş biriyim. Ekip savaşlarına, genel mantığına ve tüm kurallarına ağır bir hakimiyetim var. Ayrıca yine daha önceki hesabımda kaliteli ve dönemin en üst düzey ekiplerinde yer almışlığım vardır. Savaş kaptanlığı yapabilecek biriyimdir. Forumlarda aktif olup saygınlığı kaybetmemeyi göz önünde bulundurarak hareket ederim. Çok eğlenceliyimdir. Herhangi bir ekibe seviye atlatabilecek kapasitede görürüm kendimi. Bu açıdan bakınca bu fantezi dünyasının en önemli nimetlerinden biri olan ekipler bölümünden ayrı kalma düşüncesinde değilim. Tüm hesaplarımı ekip için kullanabilirim. Aynı anda üç savaş ve ekip liginde yer almışlığım vardır. Şu aşamada tek handikapım hesabın yeni olmasından ötürü menajer puanımın düşük olmasıdır. Forumlara ilgisi yüksek olup sürekli olarak ekip savaşlarına dahil olma düşüncesinde olan, bu konuda çekincesi olmayacak ekip üyelerinin aktif olduğu, ulusal ve uluslararası her turnuvaya katılıp katıldığı her turnuvada zirveyi hedefleyen bir ekiple yollarımı birleştirmek isterim. İlgilenen arkadaşlarımız olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. İlgisiz kalınırsa da sorun değil tabiki, buralardan siz Türk ekiplerine destek olmaya devam edeceğim.
-
Ekip açma düşüncesine kapıldım fakat yeterli ekip tecrübesine sahip olmadığım için bu düşünceden vazgeçtim amacım çok büyük bir ekipte olmak değil sadece oyunun zevkini biraz daha artırmak mp puanım düşük sebebi ise hesabın yeni ve ayriyetten oyunu bırakmış olmam oyun hakkında tecrübem çok iyidir fakat ekip hakkında o kadar da fazla değil Kendine güvenen ve başarıyı hedefleyen Ekipler Bana özelden mesaj atsın
-
@Kaiser-Brian-Clough Kısa süre içinde bana ulaşan, ekiplerine davet eden sevgili OSM kullanıcılarının mesajları beni gerçekten onurlandırdı. Hepsine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Şu aşamada Turkish National Team Academy A ekibiyle yollarımızı kesiştirme kararı aldık. Ekip arama sürecim sonlanmış oldu. Tekrar herkese teşekkürler. Çabaları, vizyonu ve naif konuşmasından ötürü @sistematikci Yusuf beye saygılarımı iletiyorum. Çok çabuk ikna etti beni hedefler konusunda. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ekibe Alım Başlığı:
@Kaiser-Brian-Clough Kısa süre içinde bana ulaşan, ekiplerine davet eden sevgili OSM kullanıcılarının mesajları beni gerçekten onurlandırdı. Hepsine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Şu aşamada Turkish National Team Academy A ekibiyle yollarımızı kesiştirme kararı aldık. Ekip arama sürecim sonlanmış oldu. Tekrar herkese teşekkürler. Çabaları, vizyonu ve naif konuşmasından ötürü @sistematikci Yusuf beye saygılarımı iletiyorum. Çok çabuk ikna etti beni hedefler konusunda. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.
@Kaiser-Brian-Clough Hakan hocam bu onur bize ait. Sizin gibi değerli, vizyonu geniş, kültürlü ve oyunu son derece iyi bilip önemli bir geçmişe sahip arkadaşla yollarımız kesiştiği için biz de çok memnun olduk. Bu birliktelikte sizin gibi tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden istifade etmek her zaman mümkün olmuyor ama ne güzel ki biz buna vakıf olduk. Aramıza hoşgeldiniz diyor, yeni ekibinizde başarılar diliyorum
-
@Kaiser-Brian-Clough Ülke olarak bilincli ekibin sınırlı sayıda oldugu zamanlarda as ekibimize menajer yetiştirmek ve ülkemize bir ekip kazandırmak icin akademi ekibini kurmuştuk.Ama şu bir gercekki herkes bizim kadar aktif olamıyor yada devamlılık gösteremiyor. Oraya bir yönetici düsünuyorduk.İlgili biri yolumuz Hakan abiyle keşişti
Akademi ekibini Hakan abi ye emanet ettik hayırlı ugurlu olsun -
@Kaiser-Brian-Clough Hayırlı olsun, başarılar.
-
@sistematikci Övgülerinizden ötürü teşekkürler.
@Sultangazililer1 Teşekkürler Ferhat.
@ALİ-KOÇ-61 Teşekkürler.
Akademi ekibini as ekiple rekabet edebilecek düzeye çıkardığımızda esas başarıyı elde etmiş olacağız. Akademinin esası başlarda tecrübe edindirmek sonralarıysa yarışan ekip haline getirmek. Biz bu gelişim sürecini en hızlı şekilde gerçekleştirmeye çalışacağız. Türk ekip camiasında ve uluslararası ortamda bir akademinin ne kadar saygın hale gelebileceğini gösterme niyetindeyiz TNT olarak.
Trust the process akademinin mottosu olacak. Yeri geldiğinde turnuva hazırlıklarında as ekibi zorlayacak hale gelmesi TNT'nin başarı kazanmasını kolaylaştıracak. İnşallah izleyen herkes zevk alacaktır. Forumun canlanması açısından da daha önceden atılmış adımları hızlandıracak bir hamle gerçekleştirmiş olduk. Foruma da hayırlı olsun -
@Kaiser-Brian-Clough Hayırlı uğurlu olsun TNT ekibi üyelerinden ferhat isimli arkadaşı çok sevmiyorum inşallah tanıdıkça sizde sevmezsiniz
@Sultangazililer1 :Ahaha haksız mıyım kardo
-
@mrtgll33 Niye yahu ben seni severim
@Kaiser-Brian-Clough teşekkürler abi -
Ana hesaptaki maç sayısı:139
Ana hesaptaki mp:7.730Toplam maç sayısı:379
Toplam mp:18.840 -
Kriterler
Ekip adı:ANKATÜRK
Ekip seviyesi:1
Ekip sıralaması:0(şuanda inaktifiz)
Aranılan kişinin minimum menajer puanı:1000 ve üzeriEkip arayışında olan kişilerin ise şu kriterleri yazmaları yeterlidir.
Kriterler
Anahesaptaki maç tecrübesi:250 maç ve üzeri %75-80 galibiyet oranı
Anahesabın menajer puanı:1000 ve üzeri
hesap sahibinin yaşı:20 yaş ve üzeri
aktif olma sıklığı:her gündaha yeni bir ekibiz oyunu hakkıyla oynayıp(fake hesapları olmadan) kazanmayı bildiği gibi kaybetmeyide bilen oyuncular arıyoruz.kriterler bunlar olsada herkese kapımız açık.
-her başarı tesadüf olmadığı gibi her mağlubiyette şans değildir-