Ekibe Alım Başlığı
-
@tesla1907 estf o şeref bize ait
-
@f-s-m-0-13 beni de al lige abi
-
@f-s-m-0-13 Hahah iltifat sayarım
-
@f-s-m-0-13 hiç lig yok mu abi boşta
-
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 4
Ekip sıralaması: 66
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 44.000 mpWhatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir.
Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler. -
Oyn - G - B - M - İst Menajer puanı
102 86 10 6 0 11.928
105 93 6 6 0 9.009
103 81 10 12 0 9.158
100 78 9 13 1 7.740
arkadaşlıga dostluga önem veren saglam ekip arıyorum. -
Ekip adı: Börteçine
Sıralama önemli değil ama yine de eskiden de olsa tecrübesi olsun gelecek kişilerin tıpkı benim gibi.
Amacımız sürekli iletişim halinde olup ve böylelikle tanıdığımız adamlar ile bir lig geçirmek. Lige bazı kurallar koyacağız ve kura usulü takım seçeceğiz. Kafasına yatan arkadaşların mesaj atması yeterli. Sizler de tanımadığınız, muhabbet edemediğiniz kişilerle aynı lige girmekten sıkıldıysanız ekibimize bekleriz. -
Günaydın arkadaşlar 2012 den beri zaman zaman oynuyorum hiç bir ekinin parçası olmadım şuanki sıralamam 270 k ekip daveti bekliyorum
-
Ekiplerin davetlerini bekliyorum,sevgilerle
-
Ekibime güvenilir bir yardımcı almak istiyorum. Bana mesaj atması yeter konuşuruz.
-
- Ekip savaşlarında aktif
- Mp şartı kesinlikle aramayan
- Sadece oyunda ve transferlerde aktif şartı arayan
- Ekip savaşlarında başarı hedefi olan
- Arkadaşlık ortamına önem veren ve ekip içi iletişimi güçlü
Ekipler forum üzerinden değil de uygulama yada osm yoluyla mesajla benimle iletişime geçebilirler.
-
herkeze iyi akşamlar aktif ekip arıyorum muhabbeti bol olan yaş 20 - 32 arasi ilgilenen arkaşaşlar özel msj atabilirler herkeze bol puanli lig dilerim
-
Bir ara bırakmıştım tekrar geri döndüm ekipte yer almak istiyorum profilimi inceleyebilirsiniz menajer puanim birinci hesap icinb31.000 davetlerinizi bekliyorum
Oyun içi ismim balici67 bu arada
-
Ekip adı:ROSESON
Yeni açıldı. Tek şart aktif menejerleri kabul ediyorum. Hepinizi bekliyorum
-
77 binlerde sıralamadayım aktif ekip arıyorum herhün aktifim.