Ekibe Alım Başlığı
-
OFMSüperStar ekibimiz bugün itibariyle kurulmuştur sağlam ekib kuracağım için davetle menajer alımını Uygun gördüm Gelmek isteyen Arkadaşlar Bana mesaj yolu ile ulaşabilirler.
-
Ekip adı:HEDEF 1453
Gelmek isteyenler mesaj atabilirler
-
Ekip ismi HEDEF 1453 savaş kısmında 4 kişi bekliyoruz şuan 1 kişi gelince başlatıcaz gelmek isteyen tecrübeli arkadaşlar bana mesaj atabilirler (oyundan)
-
fenerliyim yaş 29 w.app gurubu olan saglam ekip arıyorum varsa arkadaslar iletişime gecebilirler muhabbet bol olcak ama xd
-
Cümleten Hayırlı Geceler Arkadaşlar Buğün itibari ile akıncılar birliği adında ekibimizi kurmuş bulunmaktayız işşallah bizde diger büyük başarılı ekiplerimiz gibi kalıcı ve başarılı oluruz gelmek isteyen arkadaşlara kapımız herzaman açıktır.
-
@osmsüpermenajer hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
@f-s-m-0-13 Allah Razı Olsun Teşekkürler.
-
Selamın aleyküm reisler.
Eğer mümkünse ekibe katılmaktan onur duyarım, oyunla aktif ilgileniyorum çok önceleri oynardım ancak yaklaşık 6-7 sene gibi ara verdim ancak geri döndüm inşallah yakın zamanda titretecez gavurları -
Selamın Aleyküm Dostlar SIRALAMA : 98
Ekibimize alımlar devam etmektedir , " AYYILDIZ TEAM " adı altındadır
- Dostluk arkadaşlıkta sınır tanımayan
- Aktif olan saygıyı gösteren
- Hedef " AYYILDIZ TEAM " ismini göklere çıkarmak onun için menajer puanı 50.000 üstü olmak
- Savaşlarımız her zaman aktiftir
- Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar ekip dolu olabilir Mesajlara cevap veriyorum " Ömer Pltt " hesaba mesaj atmanız yeterlidir
-
Ekip Adı: DEDE VE ÇETESİ
Ekip Sıralaması: 400
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 20.00012 Kişilik bir ekibiz ve whatsapp grubumuz vardır. Kritere uyanlar başvurabilirler.
Yada dede4242 ye mesaj atabilirler.
Aktif-iletişimi iyi-whatsapp zorunlu-istekli kişiler bekleriz -
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip sıralaması: 41
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 55.000 mpWhatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir.
Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler. -
Ekip adı : Team Of Leaders
Ekip sıralaması : 25
Minimum 40.000 mp sahip olan menajerler ekibimize katılabilirler whatsap grubumuza katılım mecburidir savaşlara aktif bir şekilde katılabiliecek oyunu takip eden smilasyon saatlerinde aktif olabilecek forumda ekibimizi güzel bir şekilde temsil edecek sağı ayrı solu ayrı oynamayacak menajer arkadaşlar arıyoruz ekibimize ilanen duyrulur -
ekip arıyorum eski hesabım banlandı hiç suçum yokken kısa sürede yükseleceğime inanıyorum
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibine üye alımı yapılacaktır.
Kriterlerimiz
- Mutlaka Messenger kullanmalı ve ekip grubumuza katılmalı
- Multi hesap kullanmamalı ve uzak durmalı. Ekibimizce tespit edildiğinde ekiple ilişiği kesilecektir.
- En az 100 maç tecrübesi olmalı. Oyunda ve transferlerde aktif olup kadro geliştirmeye önem vermeli.
- Gerektiğinde ekip savaşı nedeniyle mevcut liginden istifa edebilecek
- Ekip tecrübesi olmayan.
Menajerler, uygulama veya web üzerinden benimle iletişime geçip mülakata katılabilir.
-
This post is deleted!
-
Akıncılar Birliği Ekibine Savaşlara Katılacak galibiyet yüzdesi iyi olan tecrübeli daima online olan menajer ler Alınacaktır
-
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip sıralaması: 41 (Eski sisteme göre)
Yeni ekip sistemine göre şartlarımızı değiştirdik!!!Galibiyet yüzdesi 80 üzeri olan, oyunda dünya egemenliğini tamamlamaya çalışan, başarılı, gelişime-yeniliğe açık, ekip savaşlarımızda boy gösterecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Osm Ekip Anasayfamızı ziyaret edebilirsiniz; https://tr.onlinesoccermanager.com/Crew/2897
✯RED DEVILS✯ RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI
https://facebook.com/R.D.TurkeyOSM/
https://www.instagram.com/osmreddevilscrew/
Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir.(ZORUNLU)
Ekibe girmek isteyen şartları sağlayan menajerler bana veya @cassano90 'a mesaj atabilirler.