Ekibe Alım Başlığı
-
Herkese merhaba
Biz RED DEVILS AKADEMİ ekibi olarak ekibimize alım yapmaya karar verdik.Ekipte başarılı olanlar sıralamada ilk 5'te bulunan as ekibimize geçiş yapabileceklerdir Tabi bazı şartlarımız da bulunmakta:
1-Galibiyet yüzdesinin yüksek olması.
2-WP gruplarına katılabilmesi
3-Ekip savaşlar için bir hesabını her zaman boş tutması.
4-Oyunda ve WP gruplarında aktif olması.
Eğer bu şartlarımızı sağladığınızı düşünüyorsanız sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Katılım için bana yalnızca 05075135355 numaralı telefondan WP'den yazmanızı rica ederim.İyi oyunlar dilerim -
Herkese selamlar,
Sons of Türk ekibimize menajer alımları devam ediyor.
Şartlar;
1-saygılı olmak,
2-iletişime açık olmak,
3-galibiyet yüzdesi %80 ve üzeri olmak.Ekibimize profilimden ulaşabilirsiniz. Benimle yada takım kaptanlarımızla görüşebilirsiniz. İyi oyunlar...
-
This post is deleted!
-
Türk Teşkilâtı ekibe alım duyurusu
Kriterler:
Ekip adı : Türk Teşkilâtı
Ekip Sıralaması : 85
Aranılan menajer sıralaması : 500.000
Aranılan menajer puanı: 20.000 üzeri
Menajerin galibiyet oranı : % 75 ve üzeri olmalıdır.
• Son olarak iletişim olarak ekibimizin WhatsApp grubuna katilim zorunludur.
İlgilenenler bana ulaşabilirsiniz. -
Ekibe alım yapılacaktır.
ŞartlarBayrağına, vatanına ve milletine aşık bir fert olmak.
Ekipteki kardeşlik ve güven ortamını sarsacak davranışlardan kaçınmak.
Ekip iletişim araçlarını aktif olarak kullanmak.
Forumlarda AKINCILAR Ekip üyelerine yakışmayacak söz ve bildirimlerden kaçınmak.
Ekip ligine katılmak
Savaş için kadroya alındığında tereddütsüz ana hesap ve ekip ligi haricinde bir hesabını boşaltmak.
Sözünün eri olmakPuan kriterini kaldırdım. İsteyenler benimle iletişime geçsinler
-
Herkese selamlar,
Sons of Türk ekibimizin adı Sons of Anatolia (SOA) olarak değişmiştir. Ekibimize yeni menajer alımı yapacağız.
Şartlar;
1-saygılı olmak,
2-iletişime açık olmak,
3-galibiyet yüzdesi %80 ve üzeri olmak.Kendine güvenen menajerlerin ekip ligimize katılmak için başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır. Ekip ligindeki takımlar denk güçte ve güçlü menajerlere karşı taktiksel becerinizi sergileme fırsatı veriyoruz.
Ekip ligimizin şartları;
1-transfer yok,
2-gizli ve antrenman kampları yok,
3-kaşif yok,
4-istifa etmek yokEkibimize profilimden ulaşabilirsiniz. Benimle yada takım kaptanlarımızla görüşebilirsiniz. İyi oyunlar...
-
@femeks isim değişiyormu?
-
@bekirsezgings Ekip ismi değişiyor evet
-
Kaç Coinse
-
-
@bekirsezgings profilden girip degistiriyorsun ucretsiz hocam
-
@femeks @IrkçiNL_NL Teşekkürler
-
Ekip adı: Death Note
Ekip seviyesi: amatör
Aranılan kişinin minimum menajer puanı:
Min . 10.000Arkadaşlar oyunu daha önceki hesaplarımda dahil olmak üzere çok uzun zamandır oynuyorum, son yıllarda da arkadaş grubumuzla düzenli oynuyoruz fakat ekip etkinliklerine hiç dahil olmadık , yakın zamanda ekibimizi kurduk aranan en büyük şart ekipte olduğunun farkında olup takım oyununa uyum sağlayacağını düşünen arkadaşları aramızda görmek istiyoruz bunun yanında düzenli olarak oyuna bakabilmeleri aradığımız en büyük 2 şart .
Ekibe 10 kişi almayı düşünüyoruz, oyunun zevkini çıkarmak istiyorum diyip bu koyduğumuz Kıriterlere de uyuyorsanız bekliyorum.
İyi oyunlar. -
"Ekip arkadaşları arıyoruz "
Merhaba,
Ekibimizin adı YÜKSELEN
Kısaltma adımız YKS
Ekip puanimiz 7070
Savaslarda bizimle omuz omuza savaşmak istermisiniz?
Ekibimize yeni üyeler eklemek istiyoruz. Var mı katılmak isteyen.
Hedeflerimiz aşama aşama..
Ilk hedefimiz sirlamada ilk 100 ekip arasina girmek.
Sonraki hedeflerimiz ise ilk önce dunya starları ligine yukselmek ardindan sırasıyla önce efsane klasman ardından da osm klasmanina yükselmek. Hepinize simdiden teşekkürler. Iyi şanslar. -
@vedatdortkardes gunaydin ekibimize katilmak isteyen yokmu
-
@bekirsezgings ahmetkub
-
@vedatdortkardes varmi ekibe katilmak isteyen ekip adi yükselen ( yks )
-
42.000 Menajer puanım var.
+20 Yaş seviyeli üniversiteli arkadaşlar falan varsa davet atabilirler etkileşime geçebilirler. -
Ekip Adı: ÇEMBERLITAŞ
Ekip Puanı: 8390Ekibe Alım Kriterlerimiz:
- 18 yaş ve üzerinde olması
- WhatsApp grubuna katılım
- Ekip Savaşlarına kesin katılım
- %80 ve üzeri galibiyet oranı
Alım kriterlerine uyan arkadaşlar oyun içinden bana mesaj atabilirler.