Ekibe Alım Başlığı
-
@darkmohikan direktmen üst ekibe gel tecrübelerin var ekip kriterlerini geçiyorsun
-
Gençler açık 4 yıldızlı DWRBÖRÜ ekibine 2 adam lazım, gelin yahu. Şart falan yok tamam. 2 kişi gelsin de şu savaş başlasın.
-
Bb Erzurum spor fk savaşçı oyuncular arıyoruz kriter yoktur
-
Gençler 4 yıldızlı DWRBÖRÜ ekibimizde savaşlar için 2 boş yer bulunmaktadır. Ekibimiz açık durumda. Katılmak isteyenleri bekliyoruz.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
@aliihsannnnn Art arda paylaşım yaparak Forum Kurallarını ihlal etmektesiniz. Kuralları gözden geçiriniz.
-
@rabellion Hocam osm özelden davet yolladım ekibe katılmak istersen ekip olayını detaylı bir şekilde anlatırım şimdilik tecrüben olmadığı için akademi ekibimize davet ettim
-
Serik spor akademi ekibimize patron aramaktayız aktif birini arıyoruz 1.600lü madalyalarda 2 savaşı var şuan ondan yapmasını istediklerimiz aktif ve savaşmayanlatı atması ve ekip ismini değiştirmemesi
-
Merhaba arkdaşlar, yeni ekip "Tirakhtor" üye alıyor, bu aileden olmak istiyorsanız bana mesaj gönderin, öncelikle oyunu önemseyen ve aktif olan kişileri alıyoruz. WhatsApp'ta grubumuz olacak ve 3 yillik deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalişacam, Gelirseniz mutlu olurum.
-
Herkese merhaba. DWRBÖRÜ adlı ekibimize 1 kişilik alım yapılacaktır. Ekibimiz 11.374 puanda olup 4 yıldızlı ve Dünya Starları Ligi'ndedir. Bu hafta açtığımız 2 savaşı da dün itibariyle kazandık, iddialı bir ekibiz ve hızla yükseltmekteyiz. 14 kişiyiz ve 3.savaşı da açabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımız var. Bu akşam 3 savaş birden açacağız. Ayrıca sadece savaşlarla alakalı konuların konuşulduğu bir WhatsApp grubumuz bulunmaktadır, katılım zorunlu değildir. 1 adet boş yeri olan ve iddialı olan kişileri bekliyoruz. Ekibimiz şu anda herkese açıktır. Bol şans.
-
Sevdamız Futbol ekibine alım yapılacaktır.
- WhatsApp kullanması zorunludur ve ekibimizin WhatsApp grubuna katılması şartımızdır.
- transferlerde ve wp de aktif olması zorunludur.
Ekibimize gelmek isteyenler uygulama üzerinden Bayram Karakuş nickine yazabilirler
-
Aslanhable Ekini olarak yeni üyeler aramaktayız. Ekibimiz 4 yıldızlı bir ekip ve 5 yıldız olmaya epey yakınız.
Ekibe alım için belirgin bir şartımız yok. Wp vs kullanmak zorunlu değil ancak iletişimde kalmanızı öneririz.
Tecrübeli ve hevesli menajerler avantajlı olacaktır.İlgililer bana mesaj atabilir.
-
Merhaba. Ekip arıyorum. Yaklaşık 1 aydır oynuyorum
İsteyen olursa mesaj atabilirsiniz -
@kerem-frei7 buyur ekibime gel
-
Merhabalar Serik Spor ekibine alım yapılacaktır sadece 1 kişilik olmak üzere en kötü yarın akşam 10a kadar kriterlerimizi hafiflettik
Normal kriterlerimiz
1.100 üstü madalya
2.En az 50 kupa (turnuva kupaları sayılmaz çünkü savaşta turnuva yok)
3.Kupaları(turnuva sayılmaz) -katıldığı lig ve istifa en kötü 0 olması gerek
Yarına kadar kriterlerimiz
1.Hemen savaşa katılması
2.En az 40 kupa (turnuva sayılmaz)
3.Kupaları(turnuva sayılmaz) - katıldığı lig ve istifa en az (-15) olmalıEkibimiz 12.532 madalyası var 20 kişi var 4 savaşı var ekip ligi kurulur ve ekibimiz yaklaşık olarak 5 aylıktır wp. Vardır ama zorunlu değildir zaten wp grubunda bende yokum ve menajer puanınız 0 olsa bile yukarıdaki kriterlere uyuyorsanız gelebilirsiniz