Ekibe Alım Başlığı
-
Selamlar, düzenli savaş için ekibimize bekliyoruz. Kemik kadro kuruyoruz. İletişim için whatsapp kullanıyoruz isteğe bağlı katılabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllardır beraber oynadığımız ekibime yeni arkadaşlar arıyoruz. Aramıza katmak istediğimiz oyuncunun menajer puanı gibi etkenleri önemli değildir. Ekip ligimizde her zaman oynayacak, gerektiğinde savaş kadrolarımızda bizimle oynayabilecek istekli kişiler arıyoruz. İletişim alanımız WhatsApp. Genelde yaşça 25 yaşından büyük kişilerden oluşan bir ekibiz saygılı ortamımıza ayak uydurabilecek herkese kapımız açık. Katılmak için oyun içinden Sultan Abdulhamit Han hesabına mesaj gönderebilirsiniz.
-
-
Uzun bir ara verdiğimiz Ekibimizi tekrardan muasır ekipler seviyesine çıkarmaya çalışıyoruz. İlgilenenler istek veya bana yazabilir. Whatsapp zorunludur.
-
-
Herkese merhaba, oyuna tekrar başladım. Ekip arıyorum. Önceki hesabımda iyi ekip tecrübem vardı, ilk 50-100 içinde savaşlara çıktım. Coin sıkıntım olmaz, WP’ye katılırım, aktifliğim iyidir. İlgilenenler oyundan yazabilir
-
Mp 210.000
Ms 1500
2008'den beri oynuyorum. Uzun süredir oynamıyordum. Geri döndüm, ekip arıyorum.. -
@onur-özkaya Selam, 9000 Madalyalı asıl amacın dostluk olduğu güzel bi ekibimiz var istersen kullanıcı adımdan ekleyebilir veya ekibimizin adı "Muz Severler" aratarak gelebilirsin. Whatsapp grubumuza da gelmek istersen link ekip profilinde mevcut. İyi oyunlar:)
-
This post is deleted!
-
Selamlar, ekibimize alım yapıyoruz. Tek beklentimiz iletişimde olsun ve yarı yolda bırakmasın:). Whatsapp grubu mevcut isteğe bağlı gelebilirsiniz.
Burdan iletişime geçebilir ya da oyundan ekleyebilirsiniz. "j4meQQ" -
Merhaba arkadaşlar, Turkuaz ekibi olarak en üst ligde savaşlar oynuyoruz. Bizimle savaşlara katılacak,ekip ligimizde ve WhatsApp grubumuzda muhabbetimize dahil olacak yeni arkadaşlar arıyoruz. Katılmak isteyenler oyundan Eurobasket2011 bana yazabilirler
-
-
Merhaba arkadaşlar, Menajerimin adı Magnificent United ve savaşlarda, iletişimlerde veya taktiklerle ilgili tartışmalarda aktif olan bir ekip arıyorum, maalesef Discord, messenger kullanan ekipleri kabul edebileceğimi unutmayın, bende de WhatsApp var ancak hazır değilim numaramı paylaşmak için Mürettebat savaşlarında iyi bir deneyimim var ve aynı zamanda CCW adlı bir mürettebat yarışmasında da oynadım ama oynadığım ekip için pek iyi gitmedi Teşekkürler , Magnificent United
** sorry if there is any mistake in my writing because I don't really know Turkish language as I am not from Turkiye ️** -
-
-
-
Merhabalar; bir grup arkadaş, uzun bir aradan sonra oyuna dönüş yaptık. Bu süreçte yine/yeniden ekip savaşlarına ve organizasyonlarına katılmak istiyoruz.
Önceden ASLANHABLE ekibinde yöneticilik yaptım. Ekiple beraber uluslararası organizasyonlarda (FMS, CCW, WC) de boy gösterdik. Burada kupalar ve dereceler elde ettik.
birlikte 50'nin üzerinde savaş tecrübemiz (şahsımın 70+, 1386 MP) mevcut. Efsaneler Klasmanına kadar yükseldik. Ancak daha sonra başa gelen dış sebeplerden dolayı önce ekibi sonra oyunu pasife aldık. Geri dönüşle beraber oluşan anlaşmazlıktan dolayı ekipten ayrılma kararı aldık.Şuan DAGBASI adındaki ekipte yer alıyoruz. Ekip Yarı Profesyonel Klasmanında. Sayımız az, savaşa giremiyoruz.
Bu ilan da "ekip arıyorum" veya "ekibe adam arıyoruz" gibi söylemlerden daha çok "Ekibimizi Akademi ekibi olarak değerlendirecek üst klasman ekiplerinden teklif bekliyoruz." şeklinde..
Daha önce ekip tecrübemiz olduğundan junior oyuncuların sisteme adaptasyonu daha iyi olacaktır. Klasman düşük olduğundan aşama aşama oyuncularınızın gelişimini sağlayabilir ve gerekli mentoru sağlayabiliriz. Böylece hem ekibimiz hem de oyuncularınız gelişmiş olur.
İlgililer buradan veya oyundan mesaj atabilirler.
-
Merhaba arkadaşlar , 1numara ekibi olarak yıllardır eğlenerek oynuyoruz artık OSM klasmanı hedefimize ulaşmak için aktif ve whatsapptan cevap verecek 4-5 arkadaş arıyoruz. İlgilenenler oyun içinden bana yazabilir TezcanReis55
-
Kriterler
Ekip adı: DARK CITY
Ekip seviyesi: EFSANE KLASMANI-
Ekibe tecrübeli arkadaşlar arıyoruz.
-
Ekip olarak her ay düzenli olarak sizin seçtiğiniz oylarla lig kurup oynuyoruz.
-
Hedefimiz OSM Klasmanına ulaşmak.
-
Redstars10 manajer ismime direk mesaj veya ekibe direk davet atarakta girebilirsiniz.
-
-
-
TURİST ekibimiz yeni kurulmuştur…
Ekibimizde WhatsApp ve SAVAŞ zorunludur...
Ekibimiz için yeni üye arayışındayız...
Bize katılabilmeniz için ekipte yeni üye alımı açıktır…
İlgilenen arkadaşlar oyun içinden bana da ulaşabilir…
Bize katılmanız dileğiyle, iyi oyunlar dilerim… -
Herkese selam, ekibimize savasabilecek arkadaşlar arıyoruz.
-
İtalik yazıİyi günler Top 100 de bulunan sportacus ekibimize başarılı menajerler aramaktayız. Seni de aramızda görmek isteriz. Ancak ana ekibe alım olmadığından öncelikle akademi ekibimize alım yapıyoruz ve bir süre sonra başarılı olan arkadaşlar ana ekibe yükseliyor. Eğer düşünürsen detayları konuşmak üzere Zazakral2112 menajer isimli ile iletişime geçebilirsiniz.