Ekibe Alım Başlığı
-
Ekip adı: Ağa Ve Yaverleri
Lig: dünya starları ligi
28 savaş 0 yenilgi!!!!
3 4 grup halinde sürekli savaş yapıyoruz. hedefimiz top100.
Oyunu iyi bilen aktif tecrübeli arkadaşları bekleriz.Dogibayoor nickli hesaba mesaj atabilirsiniz.
Herkese iyi oyunlar -
Merhabalar wp nin zorunluğu olmadığı ekipler davet ederse girebilirim pek tecrübeli sayılmasam da hiçbir savaştan çıkıp yarı yolda bırakmamışımdır. oyun içinde profilimi inceleyip davet gönderebilirsiniz. iyi oyunlar, bol şanslar.
-
Merhabalar bir ekipte yer almak istiyorum. Wp ve messenger zorunluluğu olmayan bir ekip davet gönderebilir. Her türlü ekipte yer alabilirim. Savaşlarda aktifimdir ve ekibiminde aktif olmasını isterim. Ekibe dahil etmek isteyenler ekleyebilir. Teşekkürler iyi oyunlar
-
Ekip adı: Eryaman FK
2910 madalya ile Profesyoneller Klasmanında.
Savaşlara katılıp yarıda bırakmayacak, ekibi daha üst klasmanlara çıkartacak menajerleri bekliyoruz.
tbugraozer'e mesaj atabilirsiniz. -
Ekip İsmi:Serik Spor Akademi
Madalya sayısı:5.044
Klasman:Şampiyonlar Ligi
Üye sayısı:19
Savaş sayısı:2.
Kuruluş tarihi:29 Kasım 2020
Wp zorunlu değildir
Kriter:Düzenli savaş
Hedefimiz büyük bir ekip olmak -
3 yıl aradan sonra oyuna tekrardan başlama kararı aldım. Ekip savaşları konusunda yeterince tecrübem var, profilimden de bunu görebilirsiniz zaten. Ekip savaşlarında aktif olan bir ekip arıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.
-
Ekip arıyorum, tecrübem mevcut. Oyun içerisinden bana ulaşabilirsiniz
-
This post is deleted!
-
OSMANLI AKINCILARI ekibine savaşlar için menajerler arıyorum. Gelmek isteyen menajerler gelebilirler. Ekibim yeni olup 1 savaşa çıkmış ve ondan da galibiyetle ayrılmıştır. Şu an için whatsapp veya buna benzer şartlar aranmıyor.
-
Yeni akademi ekibimiz
Ekip ismi:Serik Spor 2
Kısaltması:SS2
Madalya sayısı:15.532
Üye sayısı:13.
Savaş sayısı:Şuanlık 0 ama artıcak
Kuruluş tarihi:14 ağustos 2019
Chat:Wp var ama zorunlu değil
Klasman:Dünya starları
Ekip ligi :Ana ekibin kurduğu lige katılabilirsiniz
Bana yazın ben ekip kaptanın isminizi veririm tek şart savaş ve ekip açıktır -
@yersen_6
nickim Son Fişne Bükücü bana davet atabilirsen çok güzel olur -
This post is deleted!
-
Herkese selamlar iyi oyunlar.İki yıl kadar önce kurduğum bir ekibim vardı uzun zamandır faal değil üyelerimizin bır kısmı ayrıldı bir kısmı oyunu bıraktığı için ekipten çıkarıldı.Şuan üyemiz yok ancak birlikte ilerlemek isteyen ekip arayan oyuna ilgili ve aktif arkadaşlarımız özelden ulaşabilirlerse ekibimizi tekrar büyütmek istiyoruz.Katılmak isteyenler özelden bana ulaşabilirler herkese iyi oyunlar.
-
@karagoz36 said in Ekibe Alım Başlığı:
Ekip adı: Ağa Ve Yaverleri
Lig: dünya starları ligi
44 savaş 0 yenilgi!!!!
3 4 grup halinde sürekli savaş yapıyoruz. hedefimiz top100.
Oyunu iyi bilen aktif tecrübeli arkadaşları bekleriz.Dogibayoor nickli hesaba mesaj atabilirsiniz.
Herkese iyi oyunlar -
"SEVDAMIZ FUTBOL" ve "SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekiplerimize alım yapılacaktır. İletişim için oyun içerisinden "hector velez" nickine mesaj atabilirsiniz.
-
**Ekip adı: ÇAKRAK FC
Tag: 028
Madalya sayısı: 9.078
Üye: 9
İletişim: İsteğe bağlı olarak WhatsApp benzeri uygulama kullanılabilir.
Klasman: Şampiyonlar Ligi
İletişim: j4meQQTek isteğimiz var az çok oynamayı biliyor olsun ve yarı yolda bırakmasın:)**
-
This post is deleted!
-
Uzun bir aradan sonra tekrar başlamak istedik şu an sabit 5 kişilik ekibimiz var ama bir tane daha olsun istiyoruz ekipte 2 savaş atılması büyümesi için iyi olacaktır. Tek şart veya isteğimiz iletişim kurabilecek, az çok oynamayı bilsin ve en önemlisi yarı yolda bırakmasın. Oyundan ekleyebilirsiniz "j4meQQ" veya buradan ulaşabilirsiniz.
Ekip adı: ÇAKRAK FC
Tag: 028
Madalya sayısı: 9.078
Üye: 9 -
TURKISH DELTA FORCE EKİBİMİZE KATILMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR DÜNYA STARLARI LİGİNDEYİZ 10985 PUANIMIZ VAR..