Ekip Şampiyonlar Ligi Türkiye 2017 - ( CCT 2017 )
-
@Bayram-Karakuş maalesef Bayram abi.
-
@mrtgll33 Kardeş bizde katılmak istiyoruz nasıl kayıt yapacağız
-
@Bayram-Karakuş Evet.
-
@Bayram-Karakuş Türk ekiplerimize daha da organizasyon için emek harcamam
-
@mrtgll33 harcanmasına harcanmalı, lakin turnuvanın zamanlamasının yanlış olduğu kanaatindeyim. Haziran ayı gibi başlangıç olsaydı katılım daha da yüksek olabilirdi diye düşünüyorum. Hem o zaman WCC ile çakışmaz hem de MEB de görevli yada öğrenci olanlar için daha rahat olurdu diye düşünüyorum.
-
@Bayram-Karakuş Yaz ayına doğru tekrar nabız yoklarız abi.
-
@Bayram-Karakuş Ben katılmıyorum sana abi yaz ayında 4 ekip olmasa 6 ekip olurdu zaten wcc de kaç ekip var genel olarak ekiplerimiz savaş turnuvalara katılmıyor ve herşeyden bi haber olan bir çok ekip var su anda bizim s avastigimiz ekip gibi tarihin yanlış olmadığını ekiplerin olmadığını düşünüyorum.
-
@Sultangazililer1 Ekipler aktif değil ve ilgisizlik maalesef mevcut.
-
Ayrıca bir çok ekip dostluk savaşlarında dahi antrenman kamplarının kapalı olması konusunda anlaşarak alıyorlar. Turnuvada antrenman kamplarının kapalı olmasının da etkili olacağını düşünüyorum
-
@Bayram-Karakuş alakası Yok abi onunla, özel antrenmansız savaş mı olur.
-
Yeni sürüm geldi geleli sadece WCC de bu uygulama var. Bunun haricinde yapılan dostluk savaşları antrenman kampları kapalı olacak şekilde alınıyor ve yapılıyor Bizim ekip bile dostluk savaşlarımız antrenman kampları açık şekilde ne savaş alıyoruz ne de yapılan teklifi kabul ediyoruz
-
@Bayram-Karakuş Katılıyorum.Antrenman kamplarının inaktif olması ekipler açısından ve turnuvanın aynı şartlar altında yapılması açısından doğru olacağını düşünüyorum.
-
@mrtgll33 said in Ekip Şampiyonlar Ligi Türkiye 2017 - ( CCT 2017 ):
Antreman kampları inaktif olan savaşlara ekibimi katmayı düşünmüyorum, bir keresinde Eagles Cup a katıldık Özel Antremansız şekilde pişman olduk.
ne dezavantajı var ki pişman oldunuz?
-
Starateji olarak belki özel antreman bi tarafa avantaj saglıyabilir tabi şuda var savaşlarda genel olarak kadro gelişimi kâşifi kullanan daha cok hızlı yapıyor buda demektir 1 kâşif atmak 45 coinse tekammül ediyor 1 2 3 4 dört antreman kampı 170 coinse denk geliyor bence bunda sorun yok ve yeri geldiği zaman 4.özel antremana gerek kalmadan bir üstünlük yada mağlubiyet belli olabiliyor 3 özel antreman demek 80 coins demek bu sayı bu kadar tartıscak bir sayı olmaması gerek .
-
@Bayram-Karakuş stratejik olarak.