Mistrzostwa Polski OSM 2017 - Zapisy
-
-
Mateusz Lambert mod
-
@Stefan-Joptwojmać obiecał mi awans do finału i zdobycia majstra jeśli się zglosze
huzar shakir moderator
-
Dla dobra ogółu...
Michal_ACM - moderatorAha i od razu zaznaczam, że 25 września mogę założyć ligę dopiero koło 23:00 jak wrócę z pracy.
-
-
@stefan-joptwojmać A gdzie numerki 7,8,9?
-
Nie ma i nie będzie
-
O której losowanie ?
-
@stefan-joptwojmać To chociaż rezerwowi powinni takie dostać. Chciałbym być jak Lewandowski i mieć 9...
-
@michal_acm said in Mistrzostwa Polski OSM 2017 - Zapisy:
@stefan-joptwojmać To chociaż rezerwowi powinni takie dostać. Chciałbym być jak Lewandowski i mieć 9...
Później poprawię, na razie mam dość tych tabelek, zrobiłem chyba z 15 sztuk na te mistrzostwa i drugi turniej
-
@stefan-joptwojmać A jak dla mnie to możesz sobie darować. Szkoda roboty
-
-
Jest jakiś problem z live'm na yt
https://www.youtube.com/live_dashboard -
@toomanyways to znak
-
@toomanyways jak do 20:00 nie naprawią to trzeba będzie coś innego wykombinować.
-
@toomanyways póki co nie działa. Sam sprawdzałem. Nie można z innej mani live wykonać ???
-
@huzar-shakir Może uda mi się na twitchu, ale musiałbym mieć chwilę na ogarnięcie strony.
-
Ponumerowałem wszystkich menedżerów od 1 do 99 nie licząc moderatorów grup, którzy są przypisani do 1 z 9 grup. Wylosuje na stronie ciąg liczb, które są przypisane dla każdego menedżera, a potem wpiszę wylosowanych menedżerów w kolejności od lewej do prawej do tabeli.
-
Jednak działa youtube Ruszamy