[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
U nas też za mało, ale to dopiero początek to nie ma co patrzeć na to ważne by na końcu się zgadzało
-
Muszę zrobić niebieską tabelkę od początku, bo po przeróbkach coś nie chce mi liczyć:P
-
-
-
-
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Super staty !!!
Lekko ponad godzinę roboty;)
Zrobiłem, bo mam zamiar jak tylko czas pozwoli na zrobienie statystyk, ale niestety póki co nie mam tego czasu za wiele. Chyba, że ktoś inny chce się podjąć tematu.
-
Panowie, dziś rano przez przypadek kupiłem bramkarza ze skillem 60, wiek 30 lat więc można na pierwszy rzut oka się domyslić że nie był to świadomy zakup. Wystawiłem go za cenę zakupu, nie zagrał w żadnym meczu, ale wolę zapytać czy komuś nie przeszkadza taka sytuacja. W poprzedniej części turnieju były podobne sytuacje i rozwiązalismy je wspólnie w ten właśnie sposób. Ma ktoś cos przeciwko, uważacie że potrzebne jest ukaranie naszej grupy?
-
Wiecie fajnie jednak by było jakby co kolejkę ktoś wrzucał wyniki meczów
-
-
Niestety nie mam pojęcia jak zrobić te sortowanie, żeby mi liczb nie zmieniało, będę miał więcej czasu to poczytam albo na yt sprawdzę. W tej chwili jest lipa, bo zablokowałem wartości f4 i jak w poprzedniej rundzie działało tak teraz zmienia mi te wartości.
-
@stefan-joptwojmać A jest sens pokazywać pierwszą rudnę?
-
@mateusz-lambert said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Oczywiście wszystko musi być przejrzyście i czytelnie to, że teraz nie wychodzi nie znaczy, że nie będzie okej, ja tak łatwo się nie poddaje
-
No i proszę wpadł mi pewien pomysł do głowy co mogłem robić źle i już jest dobrze!:)
-
@mateusz-lambert said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
to turniej
-
@stefan-joptwojmać Jeżeli chodzi o sortowanie to zaznacz wszystko i wybierz sortowanie niestandardowe, wtedy możesz wybrać sobie kolumnę, która ma być sortowana i reszta będzie przypisana do sortowanych wierszy. Tylko u mnie jest tak (wiem, bo robię tabelkę do typeriady), że górna wartość się nie sortuje i cały czas jest na górze.
-
@toomanyways said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojmać Jeżeli chodzi o sortowanie to zaznacz wszystko i wybierz sortowanie niestandardowe, wtedy możesz wybrać sobie kolumnę, która ma być sortowana i reszta będzie przypisana do sortowanych wierszy. Tylko u mnie jest tak (wiem, bo robię tabelkę do typeriady), że górna wartość się nie sortuje i cały czas jest na górze.
U mnie wszystko sortuje się już jak trzeba. Po prostu sortowanie jest robione z wartości 2 tabel, więc w tym był problem.
-
@Dovco_HandF to będzie odpowiednie