[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
@didierluk No pewnie że raczej mogę nie mieć dobrego, ale może nie każdy chce inwestować w bramkarza, woli w zawodników z pola i co wtedy? Poza tym jest ujęte 4+1, czyli np 2 bramkarzy też nie mogę kupić?
Panowie organizatorzy dopracujcie trochę te transfery żeby nie było żadnych niejasności. Niech wszystko będzie dla uczestników jak najbardziej przejrzyste. -
Wg mnie wszystko jest jasne najpierw 4 + 1 transfery do połowy sezonu( zakończeniu pierwszej rundy), czyli jak mamy 18 drużyn pierwsza runda kończy się po 17 kolejkach ligowych ( doliczając 1 mecz pucharowy) - kolejne 3 transfery robimy po 18 oficjalnym meczu
Jeżeli chodzi o transfery to można kupić 5 bramkarzy w pierwszej rundzie i 3 w drugiej i g rać samymi bramkarzami.
Ale w pierwszej rundzie można max 4 z pola, jeżeli ktoś nie chce bramkarza bo będzie trenował to poprostu ma więcej kasy na lepszych graczy z pola -
Wkradła się literówka, już poprawione.
Chciałem dodać tylko jeden transfer w rundzie rewanżowej, ale z doświadczeń poprzedniego turnieju dodałem jeszcze do tego bramkarza.
Napisałem tak ten punkt, żeby nikt się nie pomylił, ale teraz zmieniłem tak by był jeszcze jaśniejszy dla każdego, czy teraz jest dobrze?
"limit kupionych zawodników: 5 z czego jeden z nich musi być to bramkarz w rundzie jesiennej czyli do 17 kolejki ligowej i 3 w rundzie wiosennej czyli od 18 kolejki - razem 8;"
-
@stefan-joptwojmać Teraz trochę słabo gramatycznie to poskładane Jednak rozumiem, że chodzi o minimum jednego bramkarza? I tak jak Bubol napisał, jeśli ktoś chce to w rundzie jesiennej może kupić też np dwóch bramkarzy i nie musi to być koniecznie jeden?
-
@michal_acm said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojmać Teraz trochę słabo gramatycznie to poskładane Jednak rozumiem, że chodzi o minimum jednego bramkarza? I tak jak Bubol napisał, jeśli ktoś chce to w rundzie jesiennej może kupić też np dwóch bramkarzy i nie musi to być koniecznie jeden?
Wybacz na prędkości teraz pisałem, bo muszę tutaj ogarnąć konta bo symulacje - za niedługo poprawię. Tak musisz kupić 1 bramkarza co najmniej.
-
Teraz powinno się wszystko zgadzać:)
"limit kupionych zawodników: bramkarz oraz 4 zawodników na dowolną pozycję w rundzie jesiennej czyli do 17 kolejki ligowej i 3 w rundzie wiosennej czyli od 18 kolejki - razem 8;"
-
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
TO kiedy start bo musimy w grupach rozplanowac kto gdzie zagra i ile mamy miec wolnych konta na dany dzień, troszke teraz startuje tych imprez !!!
Start 3 października.
-
@stefan-joptwojmać
Super wiadomo do kiedy trzeba wystawiać skład na poszczegolną ligę ? -
@byku-duma-warmii said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojmać
Super wiadomo do kiedy trzeba wystawiać skład na poszczegolną ligę ?Jak tylko dostanę potwierdzenie od wszystkich grup co do udziału to wstawię podział i będzie można podawać skład. Ligę widzę zaktualizowano już.
-
@stefan-joptwojmać
Okej, dzięki :slight_smile:. -
Jeśli będą chętni i turniej uda się pociągnąć przez kilka lat to przygotowałem taką tabelkę:
Jestem przygotowany też na więcej statystyk niż w poprzedniej edycji;)
Przykładowo:
-
Runda 1
HusariaPL - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
Polish Eagles - GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
Polish Warriors - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
Spartacus Legends - Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
Polish Legends - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
Aleja Gwiazd - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15Runda 2
Aleja Gwiazd - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
HusariaPL - GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
Polish Eagles - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
Polish Warriors - Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
Spartacus Legends - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
Polish Legends - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15Runda 3
Polish Legends - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
Aleja Gwiazd - GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
HusariaPL - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
Polish Eagles- Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
Polish Warriors - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
Spartacus Legends - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15Runda 4
Spartacus Legends - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
Polish Legends- GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
Aleja Gwiazd - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
HusariaPL - Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
Polish Eagles - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
Polish Warriors - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15Runda 5
Polish Warriors - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
Spartacus Legends - GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
Polish Legends Gwiazd - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
Aleja Gwiazd - Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
HusariaPL - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
Polish Eagles - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15Runda 6
Polish Eagles - Ruch Chorzow cel 1, Olimpia Grudziadz cel 10, Bytovia Bytow cel 12
Polish Warriors - GKS Tychy cel 1, Puszcza Niepolomice cel 10, Rakow Czestochowa cel 12
Spartacus Legends - Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1, Chrobry Glogow cel 10, Stal Mielec cel 12
Polish Legends - Pogon Siedlce cel 4, Zaglebie Sosnowiec cel 7, Odra Opole cel 15
Aleja Gwiazd - Chojniczanka Chojnice cel 4, GKS Katowice cel 7, Stomil Olsztyn cel 15
HusariaPL - Gornik Leczna cel 4, Miedz Legnica cel 7, Wigry Suwalki cel 15 -
-
Można już pomału podawać składy do pierwszej rundy
-
@stefan-joptwojmać będzie ten turniej? Trzeba chyba zmobilizować grupy do podawania składów jeśli ma ruszyć w wtorek
-
@didierluk My już dzisiaj możemy podać, tylko jednego gracza musimy zmobilizować.
-
@Damiś27 @ToomAnyWays @sniki26 @Marcin6578 @jepsztel
Prosiłbym o podanie składów do 2 października:)
-
Pierwsza runda w wydaniu Spartan:
G4 - Pogoń Siedlce - Stefan Joptwojmać
G7 - Zagłębie Sosnowiec - Wojtyn84
G15 - Odra Opole - pawelbiniek1 -
Polish Warriors
Podbeskidzie Bielsko-Biala cel 1 @robb-Z
Chrobry Glogow cel 10 @PiteRio
Stal Mielec cel 12 @Didierluk