[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
Polish Legends
Chojniczanka Chojnice (cel 4) - @RTS1910_FCS
GKS Katowice (cel 7) - @Biker294
Stomil Olsztyn (cel 15) - @kondziowa1 -
2.10 nie mielismy startowac?
-
Dzi艣 start, za艂o偶臋 lig臋 tak jak to robi艂em zawsze mi臋dzy 19:30 a 20:00 tylko zagramy z okresem przygotowawczym, bo ostatnio jest jedna wielka lipa.
-
@stefan-joptwojma膰 czemu lipa?
-
Zaproszenia rozes艂ane !
-
Czy wszystkim s膮 znane zasady ?!
-
@stefan-joptwojma膰
Doprecyzuj transfery je艣li mo偶esz. W pierwszej rundzie 5 transfer贸w z bramkarzem? Je艣li nie chce kupi膰 bramkarza to zostaj膮 mi 4 transfery w pierwszej rundzie? -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojma膰
Doprecyzuj transfery je艣li mo偶esz. W pierwszej rundzie 5 transfer贸w z bramkarzem? Je艣li nie chce kupi膰 bramkarza to zostaj膮 mi 4 transfery w pierwszej rundzie?Tak. Mo偶esz kupi膰 4 zawodnik贸w oraz jednego bramkarza. Nie ma tu zamienno艣ci.
Zasady s膮 na pierwszej stronie w pierwszym po艣cie.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21507/turniej-puchar-polskiej-pierwszej-ligi?page=1
-
@stefan-joptwojma膰
Czyta艂em,ale wol臋 si臋 dopyta膰 po swojemu czyli mo偶e by膰 tak,偶e zrobi臋 7 transfer贸w w trakcie ligi? -
@stefan-joptwojma膰
Czyta艂em,ale wol臋 si臋 dopyta膰 po swojemu czyli mo偶e by膰 tak,偶e zrobi臋 7 transfer贸w w trakcie ligi?4+1, a po symulacji 25 pa藕dziernika +3 kolejne to jest 8 transfer贸w
-
@stefan-joptwojma膰
Ale je艣li nie zakupi臋 bramkarza to b臋dzie w sumie 7 transfer贸w -
@stefan-joptwojma膰
Ale je艣li nie zakupi臋 bramkarza to b臋dzie w sumie 7 transfer贸wTo kup i sprzedaj, b臋dzie wi臋cej siana na pozosta艂ych zawodnik贸w.
-
Ale偶 mocna liga si臋 zapowiada!
-
No i w艂a艣nie dla takich lig gram w Osm, wysoki poziom,wyr贸wnane mecze, wszystkie zespo艂y obsadzone do ko艅ca i nie mam mecz贸w o pietruszk臋 bo kazde 3 pkt si臋 licz膮 dla grupy.
Powodzenia Panowie -
@stefan-joptwojma膰 zapowiada si臋 mega rywalizacja na najwy偶szym poziomie