[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
-
-
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
I tak do końca , właściwa grupa na swoim miejscu !!!
Początek, ale borynos jest kozakiem, więc będzie ciężko.
-
Początek, ale borynos jest kozakiem, więc będzie ciężko.
byłbym może jeszcze chwilę, gdybyś mnie nie opykał
-
-
@stefan-joptwojmać byłby problem dla Ciebie wrzucać po każdej kolejce, albo co 2-3 dni tą rozbudowaną tabelkę? Gdzie widać kto ile punktów robi dla swojej grupy?
-
@didierluk said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojmać byłby problem dla Ciebie wrzucać po każdej kolejce, albo co 2-3 dni tą rozbudowaną tabelkę? Gdzie widać kto ile punktów robi dla swojej grupy?
To nie problem, ale chciałem dla was zrobić sortowanie, a tylko w ten sposób mogłem.
-
-
-
-
Jak wszystkie grupy zgodzą się to można robić transfery i nie karać tych co zrobili. Jeśli nie to będzie trzeba będzie z godnie z taryfikatorem. Popytam kapitanów i dam znać.
-
-
-
@stefan-joptwojmać Może Ci co kupili przed czasem zamiast kary niech nie wstawiają nowych graczy do składu? Będzie sprawiedliwiej bo pozostali dopiero zaczną wysyłać skautów.
-
ej ja bylem swiecie przekonany ze po 17 kolejce mozna kupowac... zle zrozumielem regulamin... w sumie to czytalem go tylko na poczatku a pozniej nie upewnialem sie....
-
Spoko My jako grupa Husarya tez mieliśmy kary z tymi transferami (chyba w każdej rundzie porzedniej gry) i wiemy jak to boli kiedy coś zrobisz i nie do końca masz rację bo źle odczytałes regulamin i pomyłka o kilka w sumnie godzin ,dlatego jesteśmy za odpuszceniem kary walczymy Fair Play i już do końca !!!