[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
@stefan-joptwojmać ruszylo...
-
@stefan-joptwojmać Jak tam 1. kolejka?
-
Tabelka najprawdopodobniej pojawi się jutro, bo muszę ją przerobić, a dziś nie za dużo czasu mam:)
-
-
pomerdałeś trochę tu końcowa tabela
-
Rzeczywiście nie z tego arkusza wziąłem. Dziś już nie mam czasu poprawić tego na 100%, jutro się pobawię, bo mi sortowanie nie działa mimo, że zablokowałem pola. Tutaj prawidłowe wartości, ale bez sortowania.
-
U nas też o 3 pkty za mało i husaria chyba ma za dużo
-
U nas też za mało, ale to dopiero początek to nie ma co patrzeć na to ważne by na końcu się zgadzało
-
Muszę zrobić niebieską tabelkę od początku, bo po przeróbkach coś nie chce mi liczyć:P
-
-
-
-
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Super staty !!!
Lekko ponad godzinę roboty;)
Zrobiłem, bo mam zamiar jak tylko czas pozwoli na zrobienie statystyk, ale niestety póki co nie mam tego czasu za wiele. Chyba, że ktoś inny chce się podjąć tematu.
-
Panowie, dziś rano przez przypadek kupiłem bramkarza ze skillem 60, wiek 30 lat więc można na pierwszy rzut oka się domyslić że nie był to świadomy zakup. Wystawiłem go za cenę zakupu, nie zagrał w żadnym meczu, ale wolę zapytać czy komuś nie przeszkadza taka sytuacja. W poprzedniej części turnieju były podobne sytuacje i rozwiązalismy je wspólnie w ten właśnie sposób. Ma ktoś cos przeciwko, uważacie że potrzebne jest ukaranie naszej grupy?