[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
Czy wszystkim są znane zasady ?!
-
@stefan-joptwojmać
Doprecyzuj transfery jeśli możesz. W pierwszej rundzie 5 transferów z bramkarzem? Jeśli nie chce kupić bramkarza to zostają mi 4 transfery w pierwszej rundzie? -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@stefan-joptwojmać
Doprecyzuj transfery jeśli możesz. W pierwszej rundzie 5 transferów z bramkarzem? Jeśli nie chce kupić bramkarza to zostają mi 4 transfery w pierwszej rundzie?Tak. Możesz kupić 4 zawodników oraz jednego bramkarza. Nie ma tu zamienności.
Zasady są na pierwszej stronie w pierwszym poście.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21507/turniej-puchar-polskiej-pierwszej-ligi?page=1
-
@stefan-joptwojmać
Czytałem,ale wolę się dopytać po swojemu czyli może być tak,że zrobię 7 transferów w trakcie ligi? -
@stefan-joptwojmać
Czytałem,ale wolę się dopytać po swojemu czyli może być tak,że zrobię 7 transferów w trakcie ligi?4+1, a po symulacji 25 października +3 kolejne to jest 8 transferów
-
@stefan-joptwojmać
Ale jeśli nie zakupię bramkarza to będzie w sumie 7 transferów -
@stefan-joptwojmać
Ale jeśli nie zakupię bramkarza to będzie w sumie 7 transferówTo kup i sprzedaj, będzie więcej siana na pozostałych zawodników.
-
Ależ mocna liga się zapowiada!
-
No i właśnie dla takich lig gram w Osm, wysoki poziom,wyrównane mecze, wszystkie zespoły obsadzone do końca i nie mam meczów o pietruszkę bo kazde 3 pkt się liczą dla grupy.
Powodzenia Panowie -
@stefan-joptwojmać zapowiada się mega rywalizacja na najwyższym poziomie
-
ale kilku najlepszych i tak brakuje
-
Już tabele czekają !
-
@sniki26 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
To będzie kontunuacja czy wszystko na start od zera i walczymy lejemy mistrza czyli nas Husarya_PL !!!
Zobaczymy czy turniej będzie kontynuowany w przyszłości. Plan jest taki, że chcę stworzyć tabelę wszech czasów. To jest druga edycja turnieju i wszystko od zera. Myślę jak to dopracować jeszcze także fajnie by było gdyby ktoś zarzucił ciekawym pomysłem.