World Crew Championship 2017/18
-
GROUP - H
Le Staff Discount - Galatasaray SK
G1-AYRINMENN (C)
G3-Megatron Optimus Prime
G5-Byrıdvan
G7-Talha Ocak
G9-Bollardsau@numanvural için
Bayrağımızı temsil eden tüm ekiplerimize başarılar dileriz -
Hafta:1
SEVDAMIZ FUTBOL:499
One Pice:782
-
tüm ekiplerimize başarılar dileriz
-
WCC 2018/19
HAFTA:2
SEVDAMIZ FUTBOL:702
One Pice:635 -
Merhaba, Türk forumunda saniyorum artik kimsenin ilgisini çekmeyen bir konu olmasina karşin ekipler dünyasinin en prestijli ve en büyük turnuvasi ekibimizde yer alan kardeşimiz, arkadaşimiz ahirete intikal etmiş Numan Vural'in ismiyle devam ediyor. Onun isminin verildiği bu sezonda başari elde edebilmek için var gücümüzle çabaliyoruz. Tesadüf mü diyelim ne diyelim bilmiyorum ancak turu geçmeyi başarabilen yalnizca iki Türk ekibi var ve her ikisinde de Numan Vural'in izleri yaşiyor.
Turnuvada grup aşamasi sona erdi ve son 64 e kalan ekipler belli oldu.
Mensubu bulunduğum Türk ekibi ile birlikte son 64 ekip arasina kalan Best of Turkey ekibini elde ettikleri başari nedeniyle tebrik ediyorum. Bu turda da kendilerine başarilar diliyorum.
Türk ekibinin bu turdaki rakibi Brezilyali Galacticos F.C. ekibi oldu. Savaşa çikacak kadromuz aşağidaki gibidir.GALACTICOS F.C. vs TÜRK
Away team
G1 - @Kaiser-Brian-Clough
G3 - @sULtAn-çER
G5 - @u-aktuna
G7 - @AliDiker4
G9 - @sabit-mamedov (C) -
@kaiser-brian-clough Başarılar Arkadaşlar Türk İsmini her kulvarda şerefle taşıdığınız için sizlere sonsuz teşekkürler
-
Başta ekibimizi temsil eden abilerim ile Ali kardeşime ve The Best of Turkey ekibine başarılar dilerim.
-
Eskiden tr formunda wnt wcc gibi konular çok ilgi çekerdi şimdi rağbet epey azalmış durumda sanırım yeni sistemin etkisi
-
WCC 2018/2019 (Numan Vural sezonu)
1/32 Final
Tam gaz devam...
-
@sabit-mamedov Yakışır Kardeşlerime
-
@f-s-m-0-13 Eyvallah, gardaşım.
-
Tum Turk ekiplerine başarılar dilerim