World Crew Championship 2017/18
-
@YMOKSUZ Sanıyorum son güne girildi. Son gün öncesi durumumuz nasıl? Puan tablosuna baktığımda önde olduğunuza dair bir izlenime kapıldım. Ancak son maçların durumu da önemli tabi. 5 maçta da rakiple oynarsanız enteresan bir hal alabilir.
-
@kaiser-brian-clough Doğru tahmin etmişsin öndeyiz. Bu akşam son maçlar oynanacak 4 deplasman ve 1 iç saha maçımız var.
-
Son 16 turunun sonuçları Fransız forumunda paylaşıldı. Son güne kadar başa baş giden ve hatta 250-300 puan farklarla önde olan ekipler savaşları kaybetti. Gerçekten büyük şoklar yaşadım sonuçları görünce.
İlk olarak DIEGO- RO MANIA savaşında DIEGO son güne kadar öndeydi ve kazanacaklarını tahmin etmiştim. Ama RO MANIA savaşı çevirdi ve kazandı.
Quevi Bravi Ragazzi ekibi KOKA Crew'i son gün 200 puan geriden gelip 200 puan farkla mağlup etti. Rebels' Yell ekibi USSR'a karşı hep gerideydi son iki günde öne geçip kazandı. Karadeniz ekibimiz son gün öndeydi ama İtalyan forumunda yazılanlara göre onlar da son gün kaybetti. 4 te 4 yaptık falan yazmışlar. Gözümde en büyük sürprizlerden biri yine son anlara kadar geriden gelen Endonezya ekibi Legion Crusher'in güçlü Hollandalıları yenmesi oldu. Tahminlerim hep tersine döndü iki-üç savaş dışında. En rahat galibiyeti Union of the Supremes aldı. Diğer tüm savaşlar diken üzerinde ilerledi.
Çeyrek finalde dört İtalyan olacak. Bir Romen, Bir İngiliz, Bir Endonezyalı bir de Brezilyalı olacak. Murat kura çekilmeyeceğini söylediği için eşleşmeler de şu şekilde oluşacak :RO MANIA vs. Cannibals
Idios Assassins vs. Naçao Brasil
Legion Crusher vs. Quevi Bravi Ragazzi
Union of the Supremes vs. The Rebels' YellSonucu bilmiyorum ama Karadeniz ekibini son ana kadar verdikleri mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. Şu ana kadar yaşattıkları heyecan sebebiyle de teşekkür ediyorum. Neyin ters gittiğini de burada paylaşarak bizlerle konuşmak isterlerse de çok daha memnun oluruz @YMOKSUZ
Eşleşmelerin böyle olacağını @mrtgll33 Murat'ın tescil etmesinin ardından yarı finale yükselecek ekipler için de tahminlerimi sizlerle paylaşmak isterim.
-
Selamun Aleyküm
Öncelikle bu sene düzenlenen wcc turnuvasında benimle beraber savaşan ve fedakarlıklarda bulunan @adjei45 @ciMenmst @Ghost4512 ve @qwerzx arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Kendilerine bu güzel oyun ve bu üstün fedakarlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.
Bu yıl düzenlenen wcc turnuvasından çok talihsiz bir şekilde ve altını çizerek söylüyorum kendi hatalarımızdan dolayı elendik maalesef. Benim 2 gün sonra yazmamın sebebi kendimize inanın anca gelebildik. Savaş biteli 2 gün oldu wp gurubunda daha kimse bir şey yazmamış artık düşünün ne kadar üzgün olduğunu arkadaşların. Diyeceksiniz ki bunları buraya bu adam neden yazıyor şimdi. Bu kadar çok istediğimiz bir turnuvadan maalesef talihsiz bir şekilde son gün kendi hatamızla elendik. Bizi manevi olarak destekleyip ve bizden beklentileri olan tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Son olarak şunu söyleyeceğim Türk ekipleri olarak inanın turnuvalarda çok zayıfız bunu tabii kendi ekibim adına söylüyorum. Ama bir gün gelecek inşallah bu turnuvanın şampiyonu bir Türk ekibi de olacaktır. Başınızı ağırttıysam hakkınızı helal edin. -
Evet konu tekrar kıpırdanmışken ben de bir kaç şey söyleyeyim. Turnuvadan elenme sebebi olarak kendi adıma art arda eagles-wcc-eagles-wcc periyodunda üst üst sürekli savaşlar yapmamız ve hatta bazı anlarda iki turnuvanın denk gelmesi aynı anda milli takım derken baya bi oyuna yoğunlaştık. Ama maalesef bizler belli yaşlarda insanlarız ve yapmamız gereken işlerimiz ve sorumluluklarımızda işin cabası. Türk ekipleri olarak kadro darlığı savaş tecrübesizliği ve turnuva tecrübesi (ki bizim bile 4.turnuvamız) olarak çok az sayıda arkadaşın olması bizi bu noktalara getiriyor. Altı üstü 3-4 ekip etrafında dönen bir çark var ve wcc de çeyrek finale 4 İtalyan kalıyor. Fark zaten ortada. Son olarak @YMOKSUZ katılıyorum ve inşallah bir gün bir Türk ekibi zirvede olacaktır temennisinde bulunuyorum. Teşekkürler herkese.
-
Herkesin eline koluna sağlık turnuva devam ederken aynı ekipte bulunduk verdiğiniz emeği isteği bizzat şahit olduğum için kaybedince ne kadar üzüldüğünuzu düşünebiliyorum
Ama buda bir gerçekçi hem wcc hem eagles de Karadeniz ekibi iyi bir ivme yakaladı inşallah bundan sonra böyle devam edersiniz .
Hepinizi yürekten kutlarım abilerim -
@YMOKSUZ @adjei45 Arkadaşlar canınızı sıkacak bir durum yok. Son gün kaybedilen bir savaş. Çok güçlü bir rakibe karşı kaybedilen bir savaş. Belki de rakibiniz şampiyon olacak ve şampiyonluğunu kimse yadırgamayacak çünkü çok güçlüler. Yani canınızı sıkmaya hiç gerek yok. Gerekli tecrübeyi bu yıl hem Eagles da hem de WCC de kazandığınıza inanıyorum. Ancak bir noktada haklısınız o da az kişiyle çok alanda mücadele verdiniz. Bunu çok yadırgadım. Diğer ekiplerin de WCC de genelde grup aşamasından sonra kadroları hep sabit kalıyor ama onlar siz gibi üç kulvarda da aynı 5 kişiyle mücadele etmiyor. Büyük bir yük. İlk olarak o yükü dağıtmalısınız. Naçizane fikrim. Ardından başarılar gelmeye devam edecektir. 2017/2018 sezonunda bize yaşattığınız heyecan nedeniyle teşekkürü borç bilirim.
-
Herkese merhaba bir önceki turnuva gibi sanırım bunada başlık acılmayacak.
Turnuvanın genel kuralları aşagı yukarı @mrtgll33 ilk sayfada yazdığı sekildedirKayıt olmak isteyen ekiplerimiz icin 10.08.2018 kadar devam edecektir
Şuana kadar kayıt olan ekiplerimiz
Team of Leaders
SEVDAMIZ FUTBOL
Galatasaray SK
ALTAY
The Best Of Turkey
TÜRK
✯RED DEVILS✯ -
Bu sene düzenlenecek Wcc 2018/2019 turnuvasına kısa süre önce kaybettiğimiz numan abimizin ismi verildi.
Bu konuda ince davranışı ve organizatörlerle tüm iletişimi sağlayan değerli kardeşim sercan'a @RiddLee çok teşekkür ediyorum
@numanvural ruhun şad mekanın cennet olsun abim kardeşlerin seni unutmuyor -
@f-s-m-0-13 @RiddLee Bu ismin verilmesinde emeği geçen menajerlere teşekkürler.Elinize sağlık çok ince bir davranış.
-
@f-s-m-0-13 @SEXAFONN bu kimsenin acısını dindirmez malesef ama Numan abinin adını bu oyundan geçtiğini herkes görmüş olur mekanı cennet olsun inşallah bizlere de bu turnuvada elimizden geleni yapmak düşer Türk ekipleri olarak
-
Numan Vural sezonu diye adlandırmak çok anlamlı olmuş. Kimin aklına geldiyse tebrik ederim. Mekanı cennet olsun abimizin inşallah.
-
Şuan Katılabilirmiyiz World Championsip'e
-
@bekirsezgings 10.08 katılımın son tarihiydi
-
Tüm Ekiplerimize Başarılar Dilerim --- İsmini Numan Vural sezonu olarak yapmak beni gercekten mutlu etti ve duygulandırdı Mekanı cennet olsun inşallah.