WCC 2017/2018
-
-
Ostatnie 3 kolejki popsuły nam bitwę totalnie. Mi drugi raz jak gram z obozem przytrafia się taka sama sytuacja z czerwoną i przegrywam mimo lepszych statystyk. Rywal grał max agresywnie, a ja tylko agresywnie i to oczywiście mi dał w 33 czerwo i się wszystko posypało wtf
-
@Stefan-Joptwojmać
zbyt rzadko zdarza się sytuacja (u mnie chyba ani razu), że po redzie w pierwszej połowie lub na początku drugiej, dowozi się punktowy wynik do końcaw sumie bardzo rzadko dostaję redy w końcówce meczu, jak już to pierwsza połowa.
-
@łukasz-kowalski said in WCC 2017/2018:
@Stefan-Joptwojmać
zbyt rzadko zdarza się sytuacja (u mnie chyba ani razu), że po redzie w pierwszej połowie lub na początku drugiej, dowozi się punktowy wynik do końcaw sumie bardzo rzadko dostaję redy w końcówce meczu, jak już to pierwsza połowa.
Bardziej boli to, że to mi przypadła czerwona podczas gdy to rywal grał max agresywnie, a ja tylko agresywnie. Raz może tak się zdarzyć, ale to jest już drugi raz w tej bitwie;[
-
Czeka mnie ciężka przeprawa w finale, ale.. damy radę!
-
U nas w końcu gość dostał w niunio jak się należało i aż szkoda mi tych czerwonych kartek we wcześniejszych meczach u siebie:(
-
Oficjalnie meldujemy się w kolejnej fazie.
-
-
Jeszcze moc podstawowego składu. W tym aspekcie to nas zmiażdżyli i w połowie bitwy zaczęli uciekać z punktami.
-
Walczcie Husiaria, dziś wygrywacie finał, jutro sniki remisuje i macie to!
Nam niestety wczoraj pokazali miejsce w szeregu, wszystkie mecze przegraliśmy w tym 2 u siebie i totalny koniec. Ich 1 jest niezniszczalna, przegrał tylko raz i to gdy grał w osłabieniu, mnie rozwalił 0 : 3 i 0:4 bez czerwonych, a dziś gram z nim finał czy do 3 razy sztuka, czy znów baty?
-
Zwróćcie uwagę na liczbę fauli. Myślałem, że limit pecha wykorzystałem co najmniej na kilka bitew..
-
@stefan-joptwojmać HP_L walczy,jednak ta bitwa jest strasznie dziwna...