WCC 2017/2018
-
U nas nie wygląda to najlepiej. Szans na poprawę nie widać, aczkolwiek będziemy starali się zrobić jak najlepszy wynik. Symulacja o 17 jest jakąś masakrą, kilka meczy oddaliśmy rywalom poprzez nieustawienie się, w ostatnim meczu z rywalem wziąłem tajny i miałem poprawić później obozem, ale niestety nie zdążyłem, nie każdy zdąży się ustawić. Z transferami też jest gorzej niż zwykle co widać gołym okiem, ledwo dobijamy do 200 mln, gdzie zwykle bywało już 300. Pierwsze transfery zaczynają się już nawet po 23, po 1 w nocy.
-
@stefan-joptwojmać transfery sa bardzo slabe, jak juz schodza to tylko Ci najtansi... nie ma jak skupowac ze scouta lepszych pilkarzykow bo po prostu nie ma hajsu.... a symulka o 17 to tragedia.... bo czasami przed samym meczem treningi sie koncza i w ostatniej chwili ustawiam sklad. Raz nie zdarzylem tez i oddalem mecz za darmo
-
-
-
U nas w miarę dobre kolejki, a w 3 masakracja nas ;[
-
Tutaj tabelka z wynikami i obozami. Niestety nie wygląda to za dobrze:(
-
-
Są takie bitwy, że jak nie idzie to nawet w walce o finał takie kwiatki się wychodzą:
-
@stefan-joptwojmać said in WCC 2017/2018:
Są takie bitwy, że jak nie idzie to nawet w walce o finał takie kwiatki się wychodzą:
pechowa sytuacja. Przeżyj przeszłość.
-
@mihau1878 elo
-