Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@daroo933 da sie usunac wybrane wiadomosci przykladowo miedzy rts a chmura? czy cala konwersacje? jezeli jest konwersacja miedzy nimi to raczej nic nie usunie....... a nawet nie sprawdzili tego tylko zablokowali.... a widzialem wiadomosci.... niestety chmura odwalil trzeba przyznac... rts praktycznie w ogole nie wchodzi na priv.... napisze mu sie cos to trzeba dluuugo czekac zanim odp.. w tym przypadku pewnie bylo podobnie.... wiadomosci mial 2 albo 3 dni temu od chmury... dzis dopiero mu odpisal.... SŁABO....
-
To z tego co pisaliście chmura sam z siebie się podłożył koledze a ten nic nic wiedział, ale wiedzieli obaj że za takie zachowanie w MP jest kara i że to jest zabronione bo ewidentnie się kolega chmura podłożył z taka taksą i ustawieniem.
Więc kolega RTS1910 FCS ,co nie wysyłal szpiega tego dnia nie widział ustawienia przeciwnika, powinnien sam z siebie pisać do niego zwłaszcza że to koledzy z jednej grupy i wiedzieli że takie coś co istawia chmura w danej chwili nie przejdzie w tych mistrzostwach i koniec i taki priv zachować, to oczywiście tylko przykład można był sprawę poruszyć na forum np.słuchajcie kolega ma takie ustawiemnie , ja chcę grać normalnie i już w tedy by było widac że ktoś chciał to zmienić i takie tłumaczenie to rozumię a teraz jak się mleko wylało to można sobie wypisywac co się chce.RTS1910 FCS powinieneś podziękować koledze bo w sumie to on was oby jeśli sam zdecydował że tak zagra umoczył takim zagraniem ,nie wiem co chciał tym osiągmąć ,musisz już sam jego zapytać .
-
no powinien napisac tylko problem w tym ze on tylko na profile klubowe wchodzi ustawia sklady i wychodzi dalej nie interesuje sie forum wiadomosciami itd
szkoda chlopaka... mogl drugi raz z rzedu byc w finale.. a tu taka kupa..
-
Za gapowe się płaci, RTS być może otrzymał wiadomość od chmury, ale jej nie przeczytał i takie są tego konsekwencje. Cała ta sytuacja jest szyta grubymi nićmi, moim zdaniem decyzja słuszna i nieodwołalna, o ile nie pojawią się jakieś konkretne dowody w sprawie, bo tłumaczenie "nie wiedziałem" to żadne tłumaczenie.
-
@rts1910_fcs said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać na priv masz moje haslo i sobienzobacz k.. I prosze mnue o przeproszenie nan.. Bez podstawnue zostalem zdyskwlifikowany !!!!!
W tym wypadku musiałem kierować się regulaminem i niestety dowody są jasne jak słońce. Jeżeli nic o tym nie wiedziałeś to jest mi przykro z tego powodu, ale możesz się odwołać tylko musisz to zrobić drogą mailową. Natomiast wynik i tak musielibyśmy zweryfikować jako walkower, odjąć 3pkt oraz odjąć od Twojego dorobku 3 bramki które padły w meczu oraz 3 bramki, bo walkower to porażka 0:3. Dałoby Ci to 6 miejsce miałbyś tyle samo punktów co ToomAnyWays, ale gorszy bilans więc i tak byś nie awansował. Nie przelewaj na nas nienawiści tylko podziękuj koledze z grupy, bo to on Cię załatwił, a przecież to jasne było, że takie rzeczy wyjdą!
-
W poprzednich wiadomościach nie widziałem zgłoszenia na moderatora w grupie M. Jestem chętny by założyć ligę. W MPP już miałem okazje to robić, więc nie będzie z tym problemu Chyba że już wcześniej ktoś się zgłosił i przeoczyłem tą wiadomość na forum. Jeśli miałbym założyć ligę to proszę tylko o info czy ostatecznie startujemy z okresem przygotowawczym czy nie. Moim zdaniem nie ma takiej potrzeby, lepiej zacząć od razu zakładając ligę o 22. Ale to tylko moja ocena, podporządkuję się pod ostateczną decyzje.
-
Odnośnie moderatorów lig.
Grupę J otworzy Łukasz Kowalski.
Grupę K otworzy Dovco_HandF.
Grupę L otworzy Stefan Joptwojmać.
Grupę M otworzy mihau1878. -
@Jibline gratulacje chłopie za awans, to kolejny nasz człowiek z PAM, który zajął 2 miejsce w Grupie D :clap_tone1:.
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Kiedys niesprawiedliwie Cie zablokowali , w tym sensie udalo
Zawsze blokuje się sprawiedliwie kolego @maloba :D.
Od tak za free to nikt chyba bana ,choćby w najkrótszym wymiarze czasowym nikt raczej by nie dostał -
@huzar-shakir W tym naszym przykrym kraju wszystko jest mozliwe . Tak jak wyniki w tej grze
-
Jeśli chodzi o dyskwalifikacja to uważam że jest niesluszna przynajmniej dla rts1910.Jak będę chciał kogoś załatwić to oddam mecz i podesle staty.Albo jak ktoś będzie chciał mnie załatwić to zrobi to samo.Nie wiemy czy rts wiedział o tym czy nie.chyba że można to jakoś sprawdzić. A jeśli czegoś nie wiemy to jest zasada domniemania niewinności i tyle.
-
A ja uważam że dyskwalifikacja dla obu jest słuszna. Zaszło oddanie meczu w MP i obie strony brały w nim udział. Tłumaczenie że RTS nie wiedział o tym jest śmieszne.
-
Każdy może interpretować zasady inaczej, równie dobrze możemy domniemywać wiarygodności gracza RTS. Temat został już wyczerpany, niech po prostu kolega podrzuci dowody na swoją niewinność Stefanowi tak jak było mówione. Nie ma co się nad tym rozwodzić, bo każdy ma inny pogląd w tej sprawie. Ja też uważam że słusznie został ukarany choć może zbyt szybko dostał bana, bo można było na świeżo zapytać chmurę jak to było. Teraz jasne jest że będzie bronił kolegi i weźmie winę na siebie. Zgadzam się również z tym że można w ten sposób przeciwnika "wyeliminować" ale również wszystko można udowodnić.
-
@martin343 Wszystko przez moją ciekawość. Gdybym nie wysłał szpiega i nie wstawił tego na forum wszystko byłoby ok a tak narobiłem bigosu. Teraz jesteś ze mną w grupie i możesz jak to piszesz mnie załatwić, oddać mecz i podesłać staty. Nie będę miał Ci tego za złe.