Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Grupa :regional_indicator_l: 21/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
- Kolor pomarańczowy jest tylko aktualny przy wysokich (bardzo wysokich) wynikach samych zainteresowanych oraz wyniki musiałyby się ułożyć idealnie.
W innym przypadku oznacza brak awansu.
Ostatnia kolejka -
- Kolor pomarańczowy jest tylko aktualny przy wysokich (bardzo wysokich) wynikach samych zainteresowanych oraz wyniki musiałyby się ułożyć idealnie.
-
Gr K - 21 kolejka, tabela ani drgnęła od wczoraj... na żółtym polu menadżerowie, którzy odpadli w półfinale: @Byku-Duma-Warmii, @borynos, @LookPicture, @gorkins, @Kazuio,@daroo933 Dziękujemy panowie za świetne emocje i zdrową napinkę. A dla @Książę-z-Bajki nie dziękujemy - odpuścił sobie granie z nami :ok_hand_tone1:.
-
@damiś27 REwelacyjny marsz w górą tabeli. Wszedłeś jako LL na samym dnie, a kończysz na samym szczycie - pełen podziw .
-
Mój eksperyment z remisami tak jak przewidywałem skończył się na 4 meczu...
-
@dovco_handf Bo to @damiś27. Ja byłem na szczycie teraz jestem na dnie odwrotna sytuacja po wygraniu grupy w pierwszej rundzie liczyłem na więcej a tu ostatnie miejsce xD Dzięki za rywalizację w grupie i powodzenia dalej szczególnie dla Ciebie @cogito reprezentuj godnie Husariie xD
-
Grupa J Kolejka 21
Na żółtym polu pewny awans - @Jibline @sniki26 - Gratulacje Panowie
Na czarnym brak awansu - @ToomAnyWays @Przemek-Kaszti @The Special Mourinho 64 @radek12_19 @bylus22 @PiteRio - Dzięki serdeczne za grę w półfinale. Miło mi było walczyć w tak mocnej grupie
Miejsca 3-6 - walka o awans bezpośredni (miejsca 3, 4) i z klasyfikacji miejsc 5-tych. Powodzenia
-
Dzisiaj ustawienie weszło, ustawiony w porę i zwycięstwo, końcówka mi służy. Jutro pożegnanie. Oby zwycięskie
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf Bo to @damiś27. Ja byłem na szczycie teraz jestem na dnie odwrotna sytuacja po wygraniu grupy w pierwszej rundzie liczyłem na więcej a tu ostatnie miejsce xD Dzięki za rywalizację w grupie i powodzenia dalej szczególnie dla Ciebie @cogito reprezentuj godnie Husariie xD
Jak mi wszyscy będą oddawać meczyki to powinno być dobrze
-
@radek12_19 pozbawiłes @ToomAnyWays awansu łobuzie
-
@toomanyways widzisz Olympique nie służył nam xD
-
@toomanyways Szkoda za rok będzie lepiej xd
-
@daroo933 miał @ToomAnyWays pecha, że trafił na mnie w tym momencie
-
Cóż... kończy się moja przygoda z tegorocznymi IMP, zabrakło zimnej krwi i doświadczenia w najważniejszych spotkaniach Niemniej jednak, mam satysfakcję, że mogłem rywalizować z topowymi menedżerami w Polsce od których mogę wiele zaczerpnąć. Na pewno za rok postaram się o awans do finału
Bilans w IMP 2017(bez ostatniego meczu)
21-7-15 -
Grupa :regional_indicator_l: Koniec Kolejka
Wcześniejsza kolejka
Gratulację dla @Damiś27, @Mateusz-Lambert @FORMOZA @AC-Bubol cała awansowała do finałów Mistrzostw Polski 2017
@Bolesław-Chrobry musi czekać na tabelkę lucky loser (Szczęśliwy przegrany).
Dziękuję za walkę @m-rebizant @Stefan-Joptwojmać @jepsztel @maloba @PepGuardiola-FCB @Tomasz-Kmit.