Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@toomanyways Szkoda za rok będzie lepiej xd
-
@daroo933 miał @ToomAnyWays pecha, że trafił na mnie w tym momencie
-
Cóż... kończy się moja przygoda z tegorocznymi IMP, zabrakło zimnej krwi i doświadczenia w najważniejszych spotkaniach Niemniej jednak, mam satysfakcję, że mogłem rywalizować z topowymi menedżerami w Polsce od których mogę wiele zaczerpnąć. Na pewno za rok postaram się o awans do finału
Bilans w IMP 2017(bez ostatniego meczu)
21-7-15 -
Grupa :regional_indicator_l: Koniec Kolejka
Wcześniejsza kolejka
Gratulację dla @Damiś27, @Mateusz-Lambert @FORMOZA @AC-Bubol cała awansowała do finałów Mistrzostw Polski 2017
@Bolesław-Chrobry musi czekać na tabelkę lucky loser (Szczęśliwy przegrany).
Dziękuję za walkę @m-rebizant @Stefan-Joptwojmać @jepsztel @maloba @PepGuardiola-FCB @Tomasz-Kmit. -
5 meczy przed końcem miałem 5 pkt przewagi nad 5 miejsce. Oczywiście otwierałem tabelę, a teraz.. masakra.
-
Panowie fajnie było pograć z Wami w ćwierćfinale\półfinale, runda rewanżowa wypadła słabo więc w finale nie będzie mi dane rywlizować z Wami ale powodzenia.
-
rekord za wygranie ligi az 13 monet
-
Grupa K, podsumowanie półfinału:
@suchy998 z Polskiej Akademii Menadżerów wygrywa półfinał. Mega-talent.
@cogito z Husarya_PL ze srebrem w półfinale. O trzy kroki przed następnymi i o pół kroku gorszy o zwycięzcy.
@Dovco_HandF, założyciel i nauczyciel w Polskiej Akademii Menadżerów - na najniższym stopniu podium.
@martin343 z grupy Polish Wariors to ostatni z bezpośrednim awansem graczy w tym gronie.
@ciamajda z Polish Eagles, po ostatniej kolejce spada na miejsce piąte i musi czekać z pytaniem czy awansował do wielkiego finału na rozstrzygnięcia w innych półfinałach. Ale to tylko formalność. Ma tyle punktów, że na pewno awansował.
@LookPicture cel w lidze zaliczył i jest to nagroda pocieszenia dla tego obeicującego menadżera z PAM, bo od szóstego miejsca awansów już nie ma.
@Byku-Duma-Warmii - szef Polish Legends siódmy, tym razem nie dał rady, ale za rok może być zupełnie inaczej.
@borynos z H_PL walczył jak lew, ale Mistrz Polski w OSM sprzed kilku lat... chyba się zestarzał i nie rusza się już z wynikami jak dawniej. Ósmy.
Dziewiąty @gorkins ze Spartacus Legends, dziesiąty @Kazuio z Polish Wariors, jedenasty @daroo933, kolejny przedstawiciel H_PL - panowie, brawa za walkę, byliście świetni, ale polegliście. Byli lepsi od was. Tym razem. W tej lidze. Los tak chciał. Głowa do góry, co was nie zabije, to was wzmocni.
Ostatni @Książę-z-Bajki - bez komentarza.
-
@lookpicture Zająłeś bardzo wysokie 6 miejsce , brawo .
Nie zapomnij o występie w MP 2018 , zapewne będzie lepiej lub tak dobrze jak teraz !
Powodzenia w nabieraniu doświadczenia -
@dovco_handf już taki ze mnie wielki talent xd
-
@dovco_handf gratuluję całej grupie a @ciamajda szczególnie i witam go w finale bo na pewno awansuje jako LL;) !
-
@Dovco_HandF jak bys śledził 4 grupy to już byś wczoraj wiedział że z 5 miejsca w naszej lidze awans pewny mając 38p jako LL także zamiast 3x ? możesz zaznaczyć awans
-
-
@ciamajda said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Dovco_HandF jak bys śledził 4 grupy to już byś wczoraj wiedział że z 5 miejsca w naszej lidze awans pewny mając 38p jako LL także zamiast 3x ? możesz zaznaczyć awans
Nie śledziłem, ledwo miałem czas w swojej grupie skład ustawiać, ale tak mi się wydawało, że masz dużo punktów i spokojny awans. Gratulacje!
-
@martin343 jako jedyny z Polish Warriors w finale Gratulacje :clap_tone1:
-
Brawo @Dovco_HandF i @suchy998 super, że obu wam się udało awansować.... przynajmniej będę miał z kim mecze ustawiać w finale :rofl: