Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@lookpicture Zająłeś bardzo wysokie 6 miejsce , brawo .
Nie zapomnij o występie w MP 2018 , zapewne będzie lepiej lub tak dobrze jak teraz !
Powodzenia w nabieraniu doświadczenia -
@dovco_handf już taki ze mnie wielki talent xd
-
@dovco_handf gratuluję całej grupie a @ciamajda szczególnie i witam go w finale bo na pewno awansuje jako LL;) !
-
@Dovco_HandF jak bys śledził 4 grupy to już byś wczoraj wiedział że z 5 miejsca w naszej lidze awans pewny mając 38p jako LL także zamiast 3x ? możesz zaznaczyć awans
-
-
@ciamajda said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Dovco_HandF jak bys śledził 4 grupy to już byś wczoraj wiedział że z 5 miejsca w naszej lidze awans pewny mając 38p jako LL także zamiast 3x ? możesz zaznaczyć awans
Nie śledziłem, ledwo miałem czas w swojej grupie skład ustawiać, ale tak mi się wydawało, że masz dużo punktów i spokojny awans. Gratulacje!
-
@martin343 jako jedyny z Polish Warriors w finale Gratulacje :clap_tone1:
-
Brawo @Dovco_HandF i @suchy998 super, że obu wam się udało awansować.... przynajmniej będę miał z kim mecze ustawiać w finale :rofl:
-
@Dovco_HandF
@jibline i @suchy998
Ogromny sukces młodej polskiej grupy. Udało nam się w trójkę awansować. Teraz pozostaje nam powalczyć... o trzy medale MP 2018...
-
@dovco_handf Dzięki , dla Ciebie również gratulacje , powodzenia w Finale
-
@ciamajda Powalczymy, Rafale.
-
Grupa J Kolejka 22 - ostatnia
Żółty (miejsca 1-4) - awans - Gratulacje Panowie, powodzenia w finale
Granatowy (miejsce 5) - klasyfikacja miejsc 5-tych
Czarny (6-12) - brak awansu
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa K, podsumowanie półfinału:
@cogito z Husarya_PL ze srebrem w półfinale. O trzy kroki przed następnymi i o pół kroku gorszy o zwycięzcy.Aż zerknąłem na forum MP2016 i zobacz jak ładnie o mnie pisałeś po półfinale :rofl:
cogito, to klasa sama w sobie, wstrzelił się z forma na te mistrzostwo, od 1 rundy pokazując, ze jest jednym z faworytów do końcowego zwycięstwa.To może znak, że tym razem pójdzie mi lepiej w finale
-
W grupie M ostateczne rozstrzygnięcia nastąpią jutro ,jednakże @mihau1878 ,@Marcin6578 oraz @Wojtyn84 mogą już być pewni awansu :clap_tone3: . Jeżeli @gabkazmc ,@adamgotic oraz @Farba101 przegrają jutro swoje mecze ,to również i ja dołączę do grona finalistów
-
Stawiam, że mistrzostwo w tym roku wywalczy ktoś z tej czwórki :
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
@sniki26 -
@toomanyways Dzięki też ci niewiele brakło.Finał będzie mega trudny.Gratulacje dla wszystkich za sportową walkę do końca
-
Ale jestem wkurzony... poprostu szkoda strzepic ryja..... nic nie zapowiadało takiej lipy..... na 7 ostatnich meczy 6 remisów i 1 porażka..... ehhhh ;[ i zostałem królem obsranych remisów w naszej lidze... albo i w polfinalach... gratulacje dla awansujacych ! Każdy z tej ligi mógł awansować.. powodzenia w dalszym etapie !
-
No nie mogę uwierzyć... 10 remisów ;o
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Stawiam, że mistrzostwo w tym roku wywalczy ktoś z tej czwórki :
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
@sniki26Nie zapominaj o nowej sile polskiego osm czyli @Jibline oraz @suchy998 ,oni mogą w finale sporo namieszać .