Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@cezarro Dlatego nie bawie sie w kablowanie bo nikogo za reke nie zlapalem , a ze dwa konta nagle robia miedzy soba transfery i biora na mnie zgrupowanie moze byc przypadkiem
Dlatego napisalem ze kolega wchodzi u mnie a ja u niego i czasami jestesmy we dwoch zalogowani na jednym kompie , co wiecej gramy caly czas we dwoch ligi takze jakby ktos chcial moglby nas brac za multi co by bylo grubym nieporozumieniem
-
Jest masa multi to prawda, te konta s膮 masowo zamykane. Zg艂osze艅 jest bardzo du偶o. S膮 narz臋dzia kt贸re pozwalaj膮 na weryfikacj臋 tego:)
-
@stefan-joptwojma膰 Ale najpierw musi byc zgloszenie czy sami wyrywkowo tez sprawdzacie ?
-
O takich sprawa nie mo偶emy rozmawia膰
-
@stefan-joptwojma膰 Jasne top secret Niech sie juz zaczynaja mistrzostwa mam fajna grupe bedzie wesolo
-
@huzar-shakir Kto pyta nie bladzi Jak sie pomyla to prawde powiedza .. skad wiesz jaka odp mnie satysfakcjonuje ?
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Dlatego nie bawie sie w kablowanie bo nikogo za reke nie zlapalem , a ze dwa konta nagle robia miedzy soba transfery i biora na mnie zgrupowanie moze byc przypadkiem
Nie musisz na nikogo kablowa膰 , uwierz mi 偶e s膮 tutaj osoby kt贸re z satysfakcj膮 zrobi膮 to za Ciebie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@correthe said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dawajta te mistrzostwa, trzeba si臋 jako艣 z OSM po偶egna膰
A Ty czasem si臋 ju偶 nie 偶egnales po MPP ???
Mo偶e i tak ale teraz ju偶 ostatecznie, to b臋d膮 moje ostatnie zawody
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Mysli ze jeszcze cos ugra na odchodne
Nie my艣l臋 tylko wiem ze tak b臋dzie xD
-
@radek12_19
Heh lotnisko nas rozs艂awi艂o jeszcze bardziej -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19
Heh lotnisko nas rozs艂awi艂o jeszcze bardziejDopiero sobie o tym lotnisku przypomnia艂em. ..