Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
Ostatnia kolejka:
-
@damiś27 Bywa, życie, za rok będziesz miał znowu szansę na powalczenie o mistrzostwo .
-
W tym momencie to właśnie @sniki26 rozdaje karty i jest największym faworytem przed ostatnią kolejką. Ciekawie to się zapowiada.
-
Jaki jest rekord banów nie smuć snniki 26 powtórzy rakord Hustina Doffmana ? Cezaro na mistrza !!
-
Nie wiadomo czy przegrałeś mistrzostwo, bo nie wiadomo czy wygrałbyś z Wojtynem, niespodzianki to on potrafi robić, natomiast wciąż masz szansę na podium. Chociaż będzie o to piekielnie ciężko.
-
@bounty-8358 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Cezaro na mistrza !!Niestety w tych mistrzostwach już straciłem szansę na mistrza , być może spróbuję za rok , zobaczymy
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No to pozostała trójka na polu bitwy! Trzymam kciuki za @sniki26
Cała trójka gra u siebie , więc jest prawdopodobieństwo że wszyscy wygrają swoje mecze , ale gdy gdyby tak się nie stało to wtedy mogą być jaja...
-
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dziś przegrałem w najgłupszy sposób Mistrzostwo Polski. Przyszedłem zmęczony chwile chciałem poleżeć i zasnąłem Obudziłem się po 22 godzinie.
Ciężko by było zdobyć Mistrzostwo, musiałbyś wygrać z wojtynem i w ostatniej kolejce na wyjeździe z sniki.
Ja najprawdopodobniej pogrzebałem swoje szanse na mistrzostwo tracąc bramkę na 1:1 w 90 mi w meczu 32 kolejki z mihau ( i pewnie parę razy w wcześniejszych kolejkach)
-
Dzięki wszystkim za walkę. Gratulacje dla Łukasza zabawa do końca i walka niesamowita. Niestety ja zremisowałem u siebie mimo prowadzenia niestety kartki wykluczyly moich 2 podstawowych graczy ale tak to jest w sporcie i od razu zdrowych wesolych swiat dla calej wiary osm
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
Walka była w tych Mistrzostwach:
:first_place: @Łukasz-Kowalski
:second_place: @AC-Bubol
:third_place: @sniki26
Gratulację -
Wielkie gratulacje dla Łukasz zdecydowanie najlepiej budował skład, u mnie drugi start w finale i drugi medal brakuje mi tylko złota
Jedyny zgrzytem i dla mnie dużym niesmakiem jest rezygnacja jibline który neo logował się od 20.12 i w dwóch dla mnie najważniejszych meczach oddał w 33 i 34 kolejce nie ustawiał składu na mecze z snikim i łukaszem. Wg mnie powinien zostać zdyskwalifikowany w następnych Mistrzostwach
-
Gratulacje dla @Łukasz Kowalski który rzutem na taśmę obronił tytuł mistrzowski :first_place: Swój występ w tegorocznej edycji IMP mogę zaliczyć do udanych gdyż poprawiłem się o 2 pozycje w porównaniu z ubiegłym rokiem .
Wielkie brawa dla medalistów i wszystkich uczestników finału IMP :clap_tone3: :clap_tone3: :clap_tone3:
No i Wesołych Świąt wszystkim :santa_tone2: -
Gratulacje dla @Łukasz Kowalski ( mogę chowalić się ze raz pokonałem 2 krotnego mistrza ) i dla innych
I tak daleko doszedłem jak na początkującego
do finału ja swój cel osiągnąłem nie byłem ostatni szkoda ze ostatnie 8 kolejek menczył mnie kontuzje bo przed nimi miałem 6 pkt starty do lidera
Może za rok sie udaPoprostu dostałem w ogorka bo byłem najsłabszym
I życzę wesołych i radośnych świąt
-
Gratuluję @Łukasz-Kowalski = król jest jeden
Gratuluję @AC-Bubol = zabrakło do pełni szczęścia tyci-tyci :clap_tone1:
Gratuluję @sniki26 za najniższy stopień podium, była szansa na mistrzostwo, oj była
Gratuluję i dziękuję wszystkim pozostałym: @martin343, @Damiś27, @mihau1878, @Cezarro, @Rhett1, @Jibline, @Bolesław-Chrobry, @Mateusz-Lambert, @suchy998, @FORMOZA, @ciamajda, @Marcin657827, @cogito i @Wojtyn84 za niezwykle emocjonujące i pełne dramaturgii zawody od pierwszej do ostatniej kolejki :clap_tone1:.
A dla relaksu już jutro zapraszam finalistów do Świątecznej Ligi Mistrzów PL 2017 - liczba miejsc ograniczona, kto pierwszy - ten lepszy . -
Dziękuję wszystkim za gratulacje