Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Wielkie graty dla nowego-starego Mistrza
Wielkie dzięki za to, że tu byliście i skopaliście mi cztery litery
Ale co by nie było to korona króla strzelców należy do mnie i musicie się z tym pogodzićZdrowych i spokojnych Świąt oraz wielu radosnych chwil w nadchodzącym Nowym Roku
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Mam potwierdzone nagrody z OSM za finał:
Nagrody OSM za pierwsze 10 miejsc w finale MP 2017: 1. 500 BC 2. 250 BC 3. 100 BC 4. 50 BC 5. 50 BC 6. 50 BC 7. 50 BC 8. 50 BC 9. 50 BC 10.50 BC
Nie są to jakieś oszałamiające kwoty, ale i nie odbiegają poziomem od poprzedniego roku. To taka dodatkowa gratyfikacja do naszego turnieju.
Nagrody zostały już rozesłane czy jeszcze nie ???
-
@cezarro
Okres świąteczno-noworoczny. Osoba za to odpowiedzialna wraca do pracy w OSM 2 stycznia. Cierpliwości. Jak to mówią, co ma wisieć - nie utonie :ok_hand_tone2:. -
Nagrody OSM za pierwsze 10 miejsc w finale MP 2017:
1/ 500 BC Łukasz Kowalski
2/250 BC AC Bubol
3/100 BC sniki264/50 BC martin343
5/50 BC Damiś27
6/50 BC mihau1878
7/50 BC Cezarro
8/50 BC Rhett1
9/50 BC Jibline
10/50 BC Bolesław ChrobryZatwierdzone i przekazane do realizacji.
-
Pamiątkowy awatar za 1 miejsce dla mistrza wśród mistrzów :ok_hand_tone2:.
-
KOLEJNY AWATAR DLA WICEMISTRZA:
@AC-Bubol
-
Trzeci awatar jest dla drugiego wicemistrza!
@sniki26
-
Kolejne trzy pozycje:
@martin343
@Damiś27
@mihau1878
-
I pozostałe osoby z TOP 10 tego mistrzowskiego turnieju:
@Cezarro
@Rhett1
@Jibline
@Bolesław-Chrobry
-
Pozostali finaliści:
@Mateusz-Lambert
@suchy998
@FORMOZA
@Dovco_HandF
@ciamajda
@Marcin657827
@cogito
@Wojtyn84
-
Monety wydane, pamiątkowe awatarki rozdane, także powoli emocje opadają po IMP., a więc już czas by zamknąć temat. Ode mnie jako prowadzącego IMP 2017, pragnę podziękować wszystkim menedżerom, którzy uczestniczyli w IMP w tym roku. Dzięki wam wszystkim z roku na rok coraz wyższy poziom jest i przed każdym meczem nikt nie mógł być pewny zwycięstwa, wszyscy byliśmy świadkami, że tegoroczne IMP dały nam bardzo dużo niespodzianek, dzięki czemu mamy kilku bardzo dobrze rokujących nowych twarzy w świecie naszego OSM. Wielkie gratulacje dla całej , która grała w finale, dzięki wam ten finał był naprawdę pasjonujący i do końca nie było wiadomo kto zdobędzie tytuł. Mam nadzieję, że za rok uda nam się stworzyć jeszcze lepszy turniej. Jeszcze raz dziękuje i do usłyszenia za rok :hand_splayed:.
-
Do zobaczenia za rok :ok_hand_tone1:.