Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
-
@dovco_handf masz naprawdę!
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
To też je trzeba będzie odliczyć na koniec. Niech ktoś zrobi screena i pilnuje tego :thumbsdown_tone5:.
-
@Stefan-Joptwojmać @Szeregowiec @Capler @Piezollo @KrzysiekKL @Sochaczew86 @Sebastian2416 @Kazuio @huzar-shakir @The-Special-Mourinho-64 @Damiś27
Grupa A założona... 1 kolejka za 23 godziny
Zaproszenia wysłane
-
@toomanyways przynajmniej jest wesoło i będzie o czy mozna pisać na forum haha
-
@Łukasz-Kowalski nie doszło zaproszenie:(
-
Niestety 1 kolejka w grupie B poszła, czekamy na decyzję organizatorów, jeżeli anulujemy 1 i 12 kolejkę to też może być niesprawiedliwie, u nas w grupie prawdopodobnie będą 3 boty - 3 graczy nie loguje się od dłuższego czasu . I teraz może się zdażyć że komuś anuluje się dwa mecze z botami ( w 90% wygrane), a rezta z tymi botami będzie miała pewne pkt . Jezeli można anulować ligę to ja mogę założyć jeszcze raz.
-
Anulowanie jest najlepszym wyjściem bo jeden dzień opóźnienia nikomu nie przeszkadza ale organizatorzy zapewne nie chcą narażać moderatorów na koszt kolejnych 240 monet. Ale chyba bezpieczniej lige założyć wtedy rano, do godz. 20 to już chyba każdy zdąży dołączyć.
-
Melduję się,towarzyskie gramy czy jak pany?
-
@ac-bubol pisałem o menago którzy się nie loguja ... ogórki chciały zablyszczec niczym gwiazdy z zgasł y zanim wszystko się zaczęło
Wiem że w IMP czy też MPP mogą grać wszyscy co chcą jednak powinno się wprowadzić pewne ograniczenia dla graczy.
-
emmm halo halo czm nie moge kupic treningu??
-
@sochaczew86 możesz grać ile wlezie spary,kto bogatemu zabroni ja jestem ustawiony ba towarzyskie .kto chce mnie pokonać to dawać
-
za 50 min mecz a mazolla kuzwa 8 h jeszcze bedzie trenowal japier...
-
@sochaczew86 Gramy bez ograniczeń
@Robert LewusV10 Kupić? jeśli chcesz przyśpieszyć zakończenie monetami to nie ma takiej opcji. -
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zakładanie ligi o 19.30 jest błędem... należy dać bufor bezpieczeństwa +1godziny... różnice czasowe mogą wpłynąć na złapanie jeszcze starej symulacji.
Następnym razem powinno być o 21.Nie ma znaczenia czy założymy o 19:30 i symulacja zacznie się o 20, czy założymy o 21:30 a symulacja zacznie się o 22. Założyłem już tyle lig i pierwszy raz coś takiego widzę. Zajebiste OSM i tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Po co wprowadzać niestabilną wersję gry? Każdy z was wie dlaczego, chętnie bym napisał, ale niestety nie mogę, bo takie zasady sobie wymyślili. Powiem tyle, liczą się tylko ... nic więcej.
-
A nie można będzie dać że te kolejki pójdą i po prostu jak któraś grupa będzie miała początek jutro to po prostu pozostałe grupy ten jeden dzień poczekać? U nas widzę mecze będą o 22 i moją mini przewagą jest to że nie wchodziłem na forum i nie sugerowałem się tym co pisze tylko sprawdziłem tam na górze po wejściu więc spokojnie ustawiłem sobie skład