Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@sochaczew86 możesz grać ile wlezie spary,kto bogatemu zabroni ja jestem ustawiony ba towarzyskie .kto chce mnie pokonać to dawać
-
za 50 min mecz a mazolla kuzwa 8 h jeszcze bedzie trenowal japier...
-
@sochaczew86 Gramy bez ograniczeń
@Robert LewusV10 Kupić? jeśli chcesz przyśpieszyć zakończenie monetami to nie ma takiej opcji. -
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zakładanie ligi o 19.30 jest błędem... należy dać bufor bezpieczeństwa +1godziny... różnice czasowe mogą wpłynąć na złapanie jeszcze starej symulacji.
Następnym razem powinno być o 21.Nie ma znaczenia czy założymy o 19:30 i symulacja zacznie się o 20, czy założymy o 21:30 a symulacja zacznie się o 22. Założyłem już tyle lig i pierwszy raz coś takiego widzę. Zajebiste OSM i tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Po co wprowadzać niestabilną wersję gry? Każdy z was wie dlaczego, chętnie bym napisał, ale niestety nie mogę, bo takie zasady sobie wymyślili. Powiem tyle, liczą się tylko ... nic więcej.
-
A nie można będzie dać że te kolejki pójdą i po prostu jak któraś grupa będzie miała początek jutro to po prostu pozostałe grupy ten jeden dzień poczekać? U nas widzę mecze będą o 22 i moją mini przewagą jest to że nie wchodziłem na forum i nie sugerowałem się tym co pisze tylko sprawdziłem tam na górze po wejściu więc spokojnie ustawiłem sobie skład
-
-
@Sochaczew86 gramy ze sparingami
-
grupa D jutro tez zaczyna
-
@stefan-joptwojmać jakie rozwiązanie...mozzela jeszcze 7h50 min trenuje ...i co zrobisz?...nic nie zrobisz omfg
-
@martin343 Zaproszenie zostało wysłane przed godz.20:00. Sprawdź jeszcze raz
-
@stefan-joptwojmać to siema elo jak ksieciuniu z bajeczki gral z moim klubem spar
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać to siema elo jak ksieciuniu z bajeczki gral z moim klubem spar
Można grać spary, przejęzyczyłem się, ale już poprawiłem
-
@robert-lewusv10 USTALONE ZOSTAŁO PRZEZ ORGANIZATORÓW, ŻE GRAMY TYLE SPARINGÓW ILE CHCEMY !!! JEŚLI SIĘ TO KOMUŚ NIE PODOBA NIECH NAPISZE SKARGĘ DO KRYSTYNY Z GAZOWNI ,ALBO PO PROSTU ZJEŻDŻA Z LIGI JESLI NIE CHCE SIĘ DOSTOSOWAĆ . PROSTE .
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 USTALONE ZOSTAŁO PRZEZ ORGANIZATORÓW, ŻE GRAMY TYLE SPARINGÓW ILE CHCEMY !!! JEŚLI SIĘ TO KOMUŚ NIE PODOBA NIECH NAPISZE SKARGĘ DO KRYSTYNY Z GAZOWNI ,ALBO PO PROSTU ZJEŻDŻA Z LIGI JESLI NIE CHCE SIĘ DOSTOSOWAĆ . PROSTE .
Spokojnie ja źle napisałem, ale się poprawiłem. Koniec tematu, zajmijmy się lepiej ligą, tylko czy ma ktoś jakieś sensowne rozwiązanie w tym temacie ?!
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Można grać spary, przejęzyczyłem się, ale już poprawiłem
Musisz pisać wielkimi literami. Niektórzy niedowidzą.
-
@huzar-shakir DOBRZE ZE PISZESZ Z DUZYCH z malych mialbym problem z dowiedzeniem sie o co ci chodzi
-
@stefan-joptwojmać okres przygotowawczy należało odpalić o czym pisałem. Uparliscie się żeby grać od razu bez przygotowań i jest jak jest.teraz brzemię ciężary porażki związanej z "aferą " musi na kogoś spaść
Jak to mawiał mój szef -Wymyśl coś
-
This post is deleted!