Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojma膰
U nas w grupie my艣l臋,偶e ka偶dy si臋 ustawi艂. Nie ma jakich艣 spektakularnych wynik贸w niespodzianek. Je艣li wszyscy si臋 zgodz膮 to ja jestem za tym by normalnie uzna膰 wyniki pierwszej kolejki i gra膰 dalej. Sp贸藕nialscy maj膮 po prostu kar臋 i tyle -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojma膰
U nas w grupie my艣l臋,偶e ka偶dy si臋 ustawi艂. Nie ma jakich艣 spektakularnych wynik贸w niespodzianek. Je艣li wszyscy si臋 zgodz膮 to ja jestem za tym by normalnie uzna膰 wyniki pierwszej kolejki i gra膰 dalej. Sp贸藕nialscy maj膮 po prostu kar臋 i tyleZabraknie takiego jednego meczu na koniec i dopiero b臋dzie wrzask.
-
@stefan-joptwojma膰
Ja przegra艂em u siebie sw贸j mecz. U nas brakuje Corre-kt贸ry si臋 wycofa艂,PrzemkoMic na kt贸rego nie licz臋 i boskiego Romana-na kt贸rego nikt nie powinien liczy膰 czyli wrzasku nie bedzie zapyta膰 czy wszyscy si臋 zgadzaj膮 i tyle. -
@maloba
Nie licz臋 na 偶adnego z tej tr贸jki. Jedynie Viper i kondziu mog膮 mie膰 obiekcje,ale obaj grali wyjazdy i viper urwa艂 punkt. Kondziu raczej si臋 nie ustawi艂,ale mia艂 wyjazd. Wi臋c kwestia zapytania si臋 czy bierze to na klate i gramy dalej czy si臋 bawimy -
@sniki26
Haha tylko ja przegra艂em u nas w grupie
Co do reszty-jesli kto艣 celuje w co艣 powa偶nego to 3pkt nie zrobi膮 mu r贸偶nicy w pierwszej rundzie-takie moje zdanieCo艣 powa偶nego to awans, wi臋c 3 pkt mog膮 zrobi膰 du偶膮 r贸偶nic臋
-
@stefan-joptwojma膰
Nie oszukujmy si臋-sporo menago nie do艂膮czy do grup-a cz臋艣膰 z nich ucieknie po kilku po pora偶kach lub przestanie si臋 logowa膰(obym si臋 myli艂 ) Wszyscy wiedz膮,ze w pierwszej rundzie jest sporo og贸rk贸w jak to 艂adnie tu nazywacie wi臋c ogranie takiego og贸reczka nawet na wyje藕dzie nie powinno by膰 wi臋kszym problemem -
@stefan-joptwojma膰
Ja przegra艂em u siebie sw贸j mecz. U nas brakuje Corre-kt贸ry si臋 wycofa艂,PrzemkoMic na kt贸rego nie licz臋 i boskiego Romana-na kt贸rego nikt nie powinien liczy膰 czyli wrzasku nie bedzie zapyta膰 czy wszyscy si臋 zgadzaj膮 i tyle.Ja si臋 zgadzam