Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir raczej ju偶 ponad 100
-
@huzar-shakir og贸rek te偶 cz艂owiek
-
No i taka tabela mi si臋 podoba
-
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir og贸rek te偶 cz艂owiek
Od niedawna tak
-
@stefan-joptwojma膰 spokojnie...tabela na koniec inaczej b臋dzie wygl膮da膰
-
@huzar-shakir Nie ka偶dy og贸rek to cz艂owiek Jednego znamy, kt贸ry nie zachowuje si臋 po ludzku
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Nie ka偶dy og贸rek to cz艂owiek Jednego znamy, kt贸ry nie zachowuje si臋 po ludzku
Niech b臋dzie ochrzczony Tolkien Bananem
-
@huzar-shakir ja zaatakowa艂em i c贸偶...
-
i u nasz niby sensacje
-
@huzar-shakir
sensacja bo ja wygra艂em xD -
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
sensacja bo ja wygra艂em xDBez jaj
-
Faworytem to bym sie nie nazwa艂, bo Dovco, Byku, Boles艂aw i ca艂a reszta nie pozwoli mi tak 艂atwo rozwin膮膰 skrzyde艂 na mocn膮 grup臋 trafi艂em, cho膰 mpp pokaza艂o 偶e znane nazwy graczy nie swiadcza o atrakcyjnosci grupy. Mam nadzieje ze nie pokaze sie gorzej niz w MPP, choc ten niejako nazwijmy to "sukces" w mpp, to wsp贸lna zas艂uga, bo mia艂em dobrego partnera tu podziekowania dla @tristan1982 i oczywiscie Tobie za przygotowanie do tej imprezy
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Faworytem to bym sie nie nazwa艂, bo Dovco, Byku, Boles艂aw i ca艂a reszta nie pozwoli mi tak 艂atwo rozwin膮膰 skrzyde艂 na mocn膮 grup臋 trafi艂em, cho膰 mpp pokaza艂o 偶e znane nazwy graczy nie swiadcza o atrakcyjnosci grupy. Mam nadzieje ze nie pokaze sie gorzej niz w MPP, choc ten niejako nazwijmy to "sukces" w mpp, to wsp贸lna zas艂uga, bo mia艂em dobrego partnera tu podziekowania dla @tristan1982 i oczywiscie Tobie za przygotowanie do tej imprezy
Mi za "przygotowanie" ??? Ciekawe
-
@huzar-shakir
Jak zwykle skromno艣膰 przez Ciebie przemawia -
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Jak zwykle skromno艣膰 przez Ciebie przemawiaNie marud藕
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrza艂y...a teraz powiedz mi czemu mi ubli偶asz nie podajac jeba**** argument贸w zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisa膰?
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrza艂y...a teraz powiedz mi czemu mi ubli偶asz nie podajac jeba**** argument贸w zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisa膰?
W kt贸rym momencie niby ci naubli偶a艂em , mo偶e podasz jak膮艣 konkretn膮 sytuacj臋 ? Chyba mnie z kim艣 pomyli艂e艣 .
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
W kt贸rym momencie niby ci naubli偶a艂em , mo偶e podasz jak膮艣 konkretn膮 sytuacj臋 ? Chyba mnie z kim艣 pomyli艂e艣 .
Levus ma tu spinke z wieloma wi臋c mo偶e nie o Ciebie chodzi艂o ;). Ja czyta艂em ,szuka艂am i nie znalaz艂em obra藕liwych s艂贸w twoich wobec Tolka